ODRŽANO TAKMIČENJE IZ MATEMATIKE U NOVOM PAZARU: Ovi gimnazijalci su ostvarili najbolji rezultat, DECO - KAPA DOLE
Škola / ilustracija, Foto: RINA

svaka čast!

ODRŽANO TAKMIČENJE IZ MATEMATIKE U NOVOM PAZARU: Ovi gimnazijalci su ostvarili najbolji rezultat, DECO - KAPA DOLE

Učenici novopazarske Gimnazije Sergej Knežević i Arijan Lakota osvojili su treća mesta u svojim uzrasnim kategorijama, dok je Mehmed Fazlić u grupi pohvaljenih takmičara

Objavljeno:

Učenici gimnazija iz Kruševca, Šapca i Aleksinca postigli su najbolje rezultate na današnjem Državnom takmičenju iz matematike (B kategorije).

Na takmičenju održanom na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru u konkurenciji 240 učenika srednjih škola, medalje Društva matematičara Srbije dodeljene su Nikoli Miladinoviću, Petru Popoviću, Milošu Saviću i Jovanu Radenkoviću.

Škola
Školafoto: Rafael Ben-Ari / Avalon / Profimedia

Učenici novopazarske Gimnazije Sergej Knežević i Arijan Lakota osvojili su treća mesta u svojim uzrasnim kategorijama, dok je Mehmed Fazlić u grupi pohvaljenih takmičara.

Državno takmičenje srednjih škola B kategorije obuhvata učenike gimnazija i drugih škola koje ne rade po programu Matematičke gimnazije ili specijalizovanih odeljenja koji rade po programu te obrazovne ustanove.

Bonus video:

01:30

ZA OVAJ POSAO VAM NE TREBA NI SREDNJA ŠKOLA, A PLAĆEN JE ODLIČNO! Suvlasnica kompanije: Prijava je jednostavna, potražnja ogromna

(Espreso/Beta/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.