SRPSKA SNAJKA IZ AFRIKE OVAKO PRIPREMA SLAVU: Na stolu slavski kolač, a evo kako je spremila ŽITO (VIDEO)
Naledi Repaja, Foto: Printscreen/TikTok/ladynaledy8

lepa afrikanka

SRPSKA SNAJKA IZ AFRIKE OVAKO PRIPREMA SLAVU: Na stolu slavski kolač, a evo kako je spremila ŽITO (VIDEO)

Srpska snajka iz Afrike pokazala Srbima kako se sprema slava

Objavljeno:

Naledi Repaja poznatija kao sprska snaja iz plemena Zulu, pokazala je nedavno nan Tiktoku kako je tekla priprema krsne slave u njenom domu. Sa toliko ljubavi i osmeha je prikazala te detalje - da su njeni pratioci oduševljeni time. Otkrila je i kako sprema žito i niz drugih sitnica.

"Ne dam da ovaj osećaj ode", čuje se u pozadini čuveni hit "Crvene jabuke" dok srpska snaja iz plemena Zulu prikazuje detalje pripreme. Mašinica za mlevenje pomogla joj je u pripremi specijaliteta od žita koji je deo tradicionalne slavske trpeze u našoj zemlji.

Slavski kolač, slavska sveća... sve kako vera i običaji nalažu i njen predivan osmeh i radost. "Bravo, prelepo, pokaži celom svetu kako se ponaša neko ko VOLI!! Uzor budi mnogima!!!", "Bravo, dušo moja, blago onome ko te ima", "Srećna slava, carice", komentarišu ovaj video.

Naledi je u braku sa Bojanom Repajom iz Požarevca kog poznaje 10 godina. On je odmah znao da želi da sa njom provede život jer je "drugačija od svih žena koje poznaje". Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa (4). Ovaj par ima i ćerku Neu (3).

Pošto smo zajedno radili na kruzeru, Bojan i ja smo se dosta družili. On nije voleo taj posao pa je dao otkaz. Želela sam da vidim gde je ta Srbija gde svega ima i gde je sve najbolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju - ispričala je Naledi nedavno u TV emisiji "Vikend na K1".

Naledi koja je poreklom iz Južnoafričke Republike kaže da su joj određene reči predstavljale problem, naročito dok je čitala filozofske knjige. Bilo je još nekih jezičkih nedoumica. Razlika između Srbije i Južnoafričke Republike je naravno mnogo, ali ih je spojila ljubav. Zanimljivo je da Naledi potiče iz kulture koja nije monogamna, kako je rekao njen muž.

Bonus video:

00:45

Srpska snajka iz Austrije udala se u narodnoj nošnji

(Espreso/Kurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.