OVAKO IZGLEDA SRPSKA SNAJA IZ PLEMENA ZULU: Nije imala pojma GDE JE SRBIJA, kad je otišla SVEKRVI I SVEKRU zanemela
Srpska snaja iz plemena, Foto: Prinstcreen/Youtube/K1

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO IZGLEDA SRPSKA SNAJA IZ PLEMENA ZULU: Nije imala pojma GDE JE SRBIJA, kad je otišla SVEKRVI I SVEKRU zanemela

Naledi svog supruga Bojana Repaju iz Požarevca zna 10 godina. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa

Objavljeno: 07:36h

Naledi Repaja je više nego popularna na Tiktoku gde prikazuje svoj svakodnevni život u našoj zemlji koju, kako je više puta isticala, obožava. Na red su došle i nadaleko poznate sarme, omiljeni domći specijalitet koji je osvojio i ovu srpsku snaju iz plemena Zulu. Vodeći kulinarski specijalitet biće njen izbor za ručak za Dan zaljubljenih (14. februar), a način na koji priprema ovo jelo je krajnje zanimljiv. Naledi je kao i uvek vesela i puna entuzijazma na čemu joj neki i zavide.

"Specijalan ručak za Dan zaljubljenih. Zulu devojka plus "serbska snaja", napisala je Naledi Repaja na Tiktoku.

Odlično se snalazi u pripremi sarme, a kako bi kuvanje bilo još interesantnije, odabrala je posebnu muziku, pretpostavljamo jednu od svojih omiljenih pesama, čuveni hit Zdravka Čolića "Okano".

Red muzike, red uvijanja sarme, Naledi je oduševila pratioce: "Prelepo", "Volim Zdravka! Ti si sjajna!", "To, snajka, sarmaaaa", "Bože, što je lepa ova žena"; "Obožavam tvoju pozitivnost".

Naledi svog supruga Bojana Repaju iz Požarevca zna 10 godina. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu kada se i krstio njihov sin Noa. Ovaj par ima i ćerku Neu Upoznali su se na kruzeru.

"Pošto smo zajedno radili na kruzeru, Bojan i ja smo se dosta družili. On nije voleo taj posao pa je dao otkaz. Želela sam da vidim gde je ta Srbija gde svega ima i gde je sve najbolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju", ispričala je Naledi u TV emisiji "Vikend na K1".

Bojan je odmah znao da je Naledi žena kojom želi da se oženi, a kako je ona bliska sa njegovim roditeljima, i on je u sjajnim odnosima sa njenom porodicom iz Južnoafričke Republike koja je prisustvovala njihovom venčanju u Beogradu. Naledi često ističe da su ljudi najveće bogatstvo Srbije, i veoma poštuje pravoslavnu veru.

00:07

Evo kako se slaže snaja Bojana sa svekrvom Božinovskom

(Espreso/Ona.rs/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.