PREDSEDNIK VUČIĆ POTVRDIO: Danka je ubijena
Danka Ilić, Foto: Nemanja Nikolić

strašne vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ POTVRDIO: Danka je ubijena

Tuga

Objavljeno: 20:14h

Strašne vesti za malu Danku

- Imamo loše vesti za ovo naše dete, policija uhapsila 2 lica koju su izvršila ubistvo male Danke, priznali su... I sad ih vode na mesto ubistva... S kakvim monstrumima mi imamo posla - rekao je predsednik strašne vesti na vanrednoj sednici vlade u palati Srbija.

8.51 - MUP Srbije: Bečka policija nas obavestila da na snimku nije Danka

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavešteno je od strane bečke policije da na snimku koji je proveravan u sklopu potrage za nestalom devojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta. Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić.

7.09 - Austrijska policija isključila povezanost Rumunki sa Dankom

Austrijska policija rano jutros oglasila se novim saopštenjem o Danki i snimku dve Rumunke i isključena je bilo kakva povezanost Rumunki sa Dankom Ilić.

- Sada je razjašnjen identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

Interpol raspisao žutu poternicu za Dankom

Devojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Devojčica se može prepoznati po visećoj bradavici na levom uhu i mladežu nepravilnog oblika i blago tamne boje na levoj podlaktici.

Inače, prema poslednjim saznanjima, austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je pronašao dve žene i dete na osnovu snimka koji je snimio Srbin koji živi u Beču za koje se sumnja da je nestala Danka Ilić iz Bora u Srbiji.

Sajt navodi da žene na snimku nemaju nikakve veze sa kriminalnim miljeom i nemaju nikakve veze sa otmicom deteta!

- Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevino stradati. Ja sam majka, saosećam sa detetom iz Srbije i volela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće! Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim - naglasila je.

1 / 2 Foto: Printscreen/Kosmo

Kako "Kurir" saznanje, žene sa snimka su bile u policijskoj stanici i očekuje se da nakon utvrđivanja svih činjenica bude ukinuta poternica za njima.

Dankin otac oglasio se povodom tih informacija i kaže da nije video pomenutu vest, kao i da jedino prihvata informacije koje dobija od policije.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso / Kurir / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.