"OGLASIĆU SE JAVNO NA SVE UVREDE, TEŠKO OVO MOŽE BILO KO DA RAZUME": Najnovije oglašavanje majke nestale Danke
Ivana Ilić, Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN

želi samo jedno

"OGLASIĆU SE JAVNO NA SVE UVREDE, TEŠKO OVO MOŽE BILO KO DA RAZUME": Najnovije oglašavanje majke nestale Danke

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja

Objavljeno:

Ivana Ilić, majka nestale devojčice Danke (2) u svojoj izjavi za Kurir rekla je da ima samo jednu želju i da ništa osim toga da se njena ćerka vraća živa neće da prihvati kao opciju!

Danka Ilić nestala je pre tačno devet dana u Banjskom polju, nedaleko od Bora. Potraga za njom i dalje traje, a raspisana je i žuta Interpolova poternica. Ivana Ilić, Dankina mama, poslednja je osoba koja je 26. marta u dvorištu svoje stare kuće u Banjsom polju videla Danku. Kako je rekla, devojčicu je izgubila iz vida dok se na trentak okrenula da da vodu sinu (3) koji je bio sa njima.

- Ne znam kako izdržavamo sve ovo, mučno mi je da pričam o tome, mučno mi je da mislim o tome, samo Boga molim da nam se ona vrati. Kad sve to prođe, rekla sam da ću se oglasiti javno na sve uvrede i objave, jer stvarno nema smisla ovo što pojedini rade. Ja trenutno niti želim, niti imam snage da sada razgovaram na tu temu, samo nam je jedna stvar bitna, a to je naša Danka – rekla je Ivana umornim glasom.

U razgovoru sa Dankinom majkom, ona kaže da ona o drugoj opciji osim njenog željno iščekivanog dolaska i ne razmišlja.

Ivana Ilić
Ivana Ilićfoto: DRUSTVENE MREŽE

- Teško ovo može bilo ko da razume, samo želimo da se pojavi i što pre ovo završi, o drugim opcijama ne želim ni da mislim, niti imam snage – kaže majka nestale devojčice.

Ivana je na kraju zamolila sve za razumevanje u ovim teškim trenucima i naglasila da će u svakom slučaju na kraju stati na put, kako kaže, nebulozama i uvredama, koje se s vremena na vreme pojave u javnosti.

Kobnog 26. marta oko 13.45 časova Danka se izgubila iz vidokruga njene majke, nakon čega su se alarmirali i meštani Banjskog Polja i zajedničkim snagama krenuli u potragu, nadajući se da će je tako što pre naći. Međutim, misteriozni nestanak još uvek nije dobio epilog, a Dankini roditelji svakodnevno prolaze kroz torturu dok željno iščekuju vesti o svom detetu.

Komšije

Prema rečima komšija majka i otac su se vratili u stan u Boru kom su inače živeli i sada borave tamo.

- Miloš i Ivana su tu već neko vreme, čuli smo korake u toku noći kao da neko non-stop šeta iz jedne sobe u drugu, ali nismo ih sreli. Ujutru kad krenem na posao, prolazim pored njihovih vrata, baš sam primetila da je skinuta kamera, začudila sam se što li su sad skidali, ali ko zna. Posle smo razmišljali šta ako je neko pokušao da im obije stan, ne znaš kakvih ljudi ima, a svi su čuli kakve muke proživljavaju, znaju da tu nije danima bilo ikoga – podelila je sa nama komšinica koji živi u zgradi gde stanuje porodica Ilić.

Bonus video:

00:47

Ekipa CNN-a u Banjskom Polju

(Espreso/ Kurir, Tatjana Vasiljević/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.