ISPRED STANA ILIĆA U BORU SKINUTA KAMERA: Šta bi mogli da pokažu snimci?
Danka Ilić, Foto: Nenad Kostić, MUP Srbije

NESTANAK DANKE ILIĆ

ISPRED STANA ILIĆA U BORU SKINUTA KAMERA: Šta bi mogli da pokažu snimci?

Komšije iz zgrade u kojoj žive Ilići kažu da je Dankin otac Miloš dolazio sa policijskim inspektorima u stan pre neki dan

Objavljeno:

Ispred stana u Boru u kom živi porodica nestale devojčice Danke Ilić (2) skinuta je sigurnosna kamera koja je snimala deo zgrade baš ispred stana ove porodice.

- Utvrđuje se da li je ta kamera, ali i druge kamere iz same zgrade, snimila nešto što bi bilo od koristi za istragu - kaže izvor.

Mala Danka je, da podsetimo, nestala 26. marta ove godine iz borskog naselja Banjsko polje dok je bila na porodičnom imanju sa majkom i godinu dana starijim bratom. Inače, porodica Ilić živi u Boru.

Komšije iz zgrade u kojoj žive Ilići kažu da je Dankin otac Miloš dolazio sa policijskim inspektorima u stan pre neki dan.

Kamere
Kamerefoto: Nemanja Nikolić

- Inspektori su sigurno pretresli, odnosno pregledali i njihov stan i obavili sve potrebne provere u potrazi za eventualnim dokazima. To nije ništa neobično u ovakvim sitacijama - objašnjava izvor.

Komšije kažu da od 26. marta kada je Danka nestala, prvih par dana nisu viđali Iliće, a onda su videli Miloša.

- Miloša sam sreo u hodniku, zajedno sa njim su bili i dvojica inspektora u civilu, vidi se da mu je teško, pognute glave je bio sve vreme. Ja izlazim iz stana, a oni ulaze, ali nisam mu se javio, ne bih znao ni šta da mu kažem, ko zna kako mu je – ispričao je komšija za Kurir.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Oni dodaju da su pre neku noć čuli korake u njihovom stanu.

- Miloš i Ivana su tu već neko vreme, čuli smo korake u toku noći kao da neko non-stop šeta iz jedne sobe u drugu, ali nismo ih sreli. Ujutru kad krenem na posao, prolazim pored njihovih vrata, baš sam primetila da je skinuta kamera, začudila sam se što li su sad skidali, ali ko zna. Posle smo razmišljali šta ako je neko pokušao da im obije stan, ne znaš kakvih ljudi ima, a svi su čuli kakve muke proživljavaju, znaju da tu nije danima bilo ikoga – podelila je sa nama komšinica koji živi u zgradi gde stanuje porodica Ilić.

Inače, inspektori su uzeli i snimke sa komšijskih kamera, ne bi li na njima uočili nešto.

- Te kamere mogu da pokažu ko im je dolazio u posete u poslednje vreme, da li se neko šunjao oko njihove zgrade ili stana. Da li je neko 26. marta, kada je majka povela decu u Banjsko polje, bneko eventuatlno motrio na njih, pratio ih... Bukvalno se sve proverava i analizira - kaže izvor.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.