I NENADA PERIŠA I IGORA JURIĆA BRINE ISTA STVAR: "Čak bih se nekako obradovao i da je OVO slučaj"
Nenad Periš i Igor Jurić o Danki Ilić, Foto: Nemnja Nikolić, Nebojša Mandić, Društvene mreže

NESTALA DANKA ILIĆ

I NENADA PERIŠA I IGORA JURIĆA BRINE ISTA STVAR: "Čak bih se nekako obradovao i da je OVO slučaj"

Od prvog dana nestanka Danke Ilić, Jurić i Periš se mole za nju

Objavljeno: 08:07h

Tačno 8 dana je prošlo otkad je u Banjskom polju kod Bora nestala Danka Ilić, stara 22 meseca, dok je bila u dvorištu pojate sa majkom i starijim bratom. Njena sudbina je još nepoznata, a tim povodom govorili su Igor Jurić, otac Tijane Jurić, i Nenad Periš, otac Mateja Periša. Oni znaju kako izgleda agonija potrage za vlastitim detetom i sada žele da priča o Danki Ilić dobije mnogo srećniji epilog.

Od prvog dana nestanka Danke Ilić, Jurić i Periš se mole za nju, saosećaju sa porodicom pomno prate potragu za nestalom devojčicom.

Jurić: To bi značilo da je živa

I Igor Jurić i Nenad Periš žele samo da se Danka vrati porodici živa i zdrava, ali obojicu brine protok vremena.

Igor Jurić kaže da bi u ovom trenutku, zbog vremena koje je prošlo, najbezazleniji mogući epilog potrage za Dankom bio da je ona oteta.

- Čak bih se i na neki način obradovao da je istina da je oteta, jer to bi značilo da je živa - kaže Igor Jurić.

Igor Jurić
Igor Jurićfoto: Printscreen/Pink

Nenad Periš: "Molim se Bogu!"

Nenad Periš, otac Mateja Periša, mladića čije je telo pronađeno posle 5 meseci potrage u Beogradu, kaže da je posle osam dana potrage za Dankom Ilić neizvesnost sve veća.

- Jedino što želim i molim se Bogu jeste da se Danka pronađe i da bude, ukoliko je ikako moguće, srećan završetak - kaže Periš.

Nenad Periš
Nenad Perišfoto: Nemanja Nikolić

"To je jedina šansa da je živa"

Igor Jurić je ranije izjavio da s obzirom na uzrast devojčice nije bio pesimista i da se kao i u slučaju njegove Tijane, nadao se da će se neko peti, šesti dan javiti i reći da je iz nekog razloga oteo Danku i tražiti otkup.

- Apsolutno bi najbolja opcija bila otmica. Mi smo se i kada je Tijana nestala tome nadali. Ja nisam prestajao da čitam komentare na društvenim mrežama i portalima i to baš u ovom periodu peti, šesti dan. Tada više nije bilo vesti. Mi smo bili nemoćni, sluđeni jer nije bio razloga za nestanak same Tijane. I onda se nadaš da će se neko javiti. To je meni bila i želja da se desi sa malom Dankom. Da će se neko javiti, da kaže otkup je toliko, tražim toliko ili nešto drugo...Jer po meni je to jedina šansa da je devojčica još uvek živa - rekao je Jurić.

1 / 13 Foto: Zorana Jevtić, Društvene mreže

"Da li je Danka nestala na tom mestu?"

Takođe, Jurić je izjavio da se svaka nelogičnost se mora ispitati.

- E sad, ako je porodica, rodbina u pitanju, onda nekako ne možeš da pretpostaviš da može iz bilo kog razloga da naudi detetu, ali definitivno, ne možemo da ne sumnjamo dok ne budemo sigurni da zapravo to nije istina. Moje pitanje je da li je dete uopšte bilo na tom mestu u momentu nestanka. Nikakva naznaka nema da je dete bilo tu - rekao je Jurić.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso / Blic / Bojana Bogosav / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.