NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE BEČKE POLICIJE: Evo šta su rekli o snimku devojčice koja liči na nestalu Danku Ilić
Foto: Filip Plavčić

NESTALA DANKA ILIĆ

NAJNOVIJE OGLAŠAVANJE BEČKE POLICIJE: Evo šta su rekli o snimku devojčice koja liči na nestalu Danku Ilić

Na videu lošeg kvaliteta devojčica je u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke

Objavljeno: 21:27h

Prolazi osmi dan otkako je u Banjskom polju nestala Danka Ilić, dvogodišnja devojčica iz Bora.

Jedini trag o kome je javnost obaveštena je snimak iz Beča na kom se vidi devojčica koja neverovatno podseća na nestalu Danku Ilić.

Na videu lošeg kvaliteta devojčica je u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke. Dok srpska javnost sa nestrpljenjem očekuje bilo kakve informacije iz istrage, portparol bečke policije Markus Ditrih oglasio se austrijski Klajne Cajtung rekavši da se "istraga intenzivno sprovodi i da kriminalističko odeljenje dobro napreduje".

1 / 5 Foto: SCREENSHOT / DRUSTVENE MREZE

Još uvek niko ne može da pruži odgovor na pitanje gde je nestala Danka Ilić, a srpska javnost čeka da sazna da li je Danka na snimku iz Beča na kom se vidi devojčica u pratnji dve žene za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke.

- Ne možemo sa stopostotnom sigurnošću da kažemo da li je na snimku nestala devojčica, rekao je danas popodne portparol bečke policije Markus Ditrih za Klajne Cajtung negirajući medijske navode koji tvrde suprotno. Kako je naveo, policija još uvek pokušava da potvrdi identitet devojčice na snimku uz pomoć dostupne tehnologije.

Ditrih kaže da je muškarac koji je napravio video ispitan i da trenutno nema drugih svedoka. Prioritet policije je da pronađu devojčicu sa snimka i dve osobe sa snimka.

- Istraga se intenzivno sprovodi i kriminalističko odeljenje dobro napreduje. Čim budemo imali nove informacije, odmah ćemo obavestiti javnost, rekao je Ditrih.

Bonus video:

00:22

VELIKI BROJ POLICAJACA TRAŽI MALU DANKU! Potraga ušla u 19. sat

(Espreso / Blic / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.