EVO ŠTA POLICIJA SADA RADI U BANJSKOM POLJU: Ovo su najnovije informacije
Danka Ilić, Foto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

POTRAGA

EVO ŠTA POLICIJA SADA RADI U BANJSKOM POLJU: Ovo su najnovije informacije

Kreću se po dva policajca i po dva inspektora u grupi, nose spisak i idu od vrata do vrata na nekoliko lokacija u mestu

Objavljeno: 12:41h

U Banjskom Polje gde je nestala Danka Ilić (2) jutros oko 11 sati, 30-ak inspektora i policajaca stiglo je u ovo selo i započelo kontrolu kuća i meštana. Kako javlja reporterka Telegrafa, oni su nosili spisak stanovnika i išli od kuće do kuće, postavljajući nekoliko pitanja meštanima.

Za to vreme, ispred Policijske stanice u Boru, stiglo je vatrogasno vozilo. Nakon nekoliko minuta stigla su i tri policijska vozila, a potom su napustili to mesto u koloni pod rotacijom.

Policija i dalje češlja teren u Banjskom Polju, a može se primetiti da su službenici na čitavoj teritoriji ovog sela. Kreću se po dva policajca i po dva inspektora u grupi, nose spisak i idu od vrata do vrata na nekoliko lokacija u mestu.

1 / 5 Foto: MUP, Društvene mreže

Ne postoji uličica niti kuća pored koje nisu prošli. Svemu ovome prethodila je akcija vatrogasaca koji su u jutarnjim časovima stigli u Banjsko Polje sa jednim čovekom u civilu koji je asovima kopao teren oko kuće ispred koje je nestala danka. Meštani deluju već pomalo naviknuto na čitavu situaciju. Mirno odgovaraju policiji i potom se vraćaju svojim uobičajenim poslovima.

Nakon skoro dva sata, policajci i inspektori povukli su se iz Banjskog Polja.

Podsetimo, jutro u Banjskom polju bilo prilično mirno i bez policijske patrole na ulasku u naselje. Dve marice i dva policijska automobila bila su jutros oko devet časova parkirana u centru Banjskog Polja, ali bez policajaca.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: Zorana Jevtić, Društvene mreže

Sve je delovalo prilično mirno i tiho, ljudi na ulici nije bilo, a stanje ispred kuće kod koje je nestala mala Danka bilo je isto kao i do sada - jedno vozilo dežuralo je ispred kuće.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta oko 13.45 sati, a od tada traje potraga. Novo svetlo na istragu bacio je video snimak iz Beča, na kom se nalazi devojčica koja podseća na Danku. Ipak, još uvek nije potrvđeno da li je na njemu nestala devojčica iz Bora.

Bonus video:

00:48

Policijska stanica u Banjskom polju

(Espreso/Telegraf/Natalija Soraić/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.