EVO GDE SE SADA NALAZE RODITELJI DANKE ILIĆ: Ovo su najnovije informacije
Danka Ilić, Foto: Damir Dervišagić, Društvene mreže

potraga za dankom

EVO GDE SE SADA NALAZE RODITELJI DANKE ILIĆ: Ovo su najnovije informacije

Ivana i Miloš Ilić otac i majka nestale Danke Ilić proveli su juče u policijskoj stanici više od 8 sati gde su bili na informativnom razgovoru

Objavljeno: 11:04h

Roditelji nestale Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gde su saslušavani povodom nestanka ćerke. U Boru je od sinoć i ministar policije Bratislav Gašić koji je u dva navrata obišao mesto gde je devojčica nestala u utorak u 13 sati.

Ivana i Miloš Ilić otac i majka nestale Danke Ilić proveli su juče u policijskoj stanici više od 8 sati gde su bili na informativnom razgovoru.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

Oni su pušteni kući tek kasno sinoć gde se nalaze i od jutros.

Tokom noći u stanicu gde su bili stigao je i ministar Gašić koji je tamo bio do kasno u noć. On je jutros ponovo obišao mesto nestanka devojčice.

Spasioci sa psom pretražuju teren

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri "Blica", ispred kuće gde je nestala devojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

1 / 6 Foto: MUP Srbije, Drustvene Mreže

Šta to kriju njive u Banjskom Polju

Prema saznanjima "Blica", vatrogasci su spremni da pomognu i pretraže vodovodne, kanalizacione cevi, septičke jame i ostale prirodne ili veštačke polu zatvorene sisteme kako bi se pronašli dokazi koji će rešiti misteriju nestanka Danke.

Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde kopalo tokom dana.

Bonus video:

01:35

Timovi za spasavanje iz ruševina u Banjskom Polju

(Espreso/Blic/Iva Ogarević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.