U BANJSKO POLJE STIGAO I MINISTAR GAŠIĆ: Evo šta se trenutno dešava na mestu nestanka male Danke
Danka Ilić, Foto: Petar Aleksić, Društvene mreže

4. dan potrage

U BANJSKO POLJE STIGAO I MINISTAR GAŠIĆ: Evo šta se trenutno dešava na mestu nestanka male Danke

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu

Objavljeno:

Četvrti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom je u toku, na terenu gde je poslednji put viđena Danka Ilić (2) prisutni su, kako smo već pisali, policija, vatrogasci spasioci, ali i gorske službe koje neprekidno raščišćavaju teren.

Međutim, trenutno su im se pridružila još tri vozila vatrogasaca spasilaca, kao i kamion gradske čistoće koji je pristigao kako bi izbacili sav otpad.

Policija i danas obezbeđuje prilaz pojati, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

1 / 5 Foto: MUP

Naime, danas smo razgovarali sa još jednim komšijom koji nam je rekao da je takođe bio uključen u potragu za malom Dankom.

- Svi smo izašli da pomognemo, ali sad već gubimo nadu, četvrti dan je danas kako je nema, a ljudi svašta pričaju - rekao je komšija za Kurir.

Ministar Bratislav Gašić stigao je upravo na lice mesta, međutim još uvek nemamo informaciju šta je razlog ponovnog dolaska.

Bratislav Gašić
Bratislav Gašićfoto: Printscreen Pink

Specijalistički timovi pod rotacijom, kao i još jedan kombi vatrogasaca spasilaca uputili su se za ministrom na istu lokaciju gde je mala Danka, prema dostupnim informacijama, viđena poslednji put

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Bonus video:

01:17

SVE BOLESNO ŠTO ČOVEK MOŽE DA ZAMISLI NEKO JE NEKAD VEĆ URADIO! Stručnjak za bezbednost objašnjava korake u istrazi otmice dece

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.