PONOVO SE OGLASIO MUP U VEZI NESTANKA MALE DANKE ILIĆ: Devojčica NIJE PRONAĐENA, ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE
Danka Ilić, Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva

potraga za dankom ilić

PONOVO SE OGLASIO MUP U VEZI NESTANKA MALE DANKE ILIĆ: Devojčica NIJE PRONAĐENA, ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE

Policija čini sve i istraga se vodi sa svih aspekata, širi se dalje i čeka se na informacije u kom pravcu se zvanično potraga nastavlja dalje

Objavljeno: 10:19h

U vezi nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić, oglasio se MUP za Kurir nakon što su pojedini mediji preneli vest da je devojčica pronađena živa i zdrava, nažalost, kako su rekli za Kurir ovo nije tačna informacija.

- Apsolutno nije tačno da je Danka Ilić pronađena, uputili smo apel svima koji su uključeni u tok ovog slučaja da neproverenim informacijama ne remete istragu - rečeno je iz MUP-a za Kurir.

Kako saznaje Kurir, policija i Uprava kriminalističke policije rade svim snagama i sredstvima koji su im na raspolaganju kako bi potragu priveli kraju, stoga je od velike važnosti da postupamo u skladu sa situacijom.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Facebook/ Jovana Dragomirovic, MUP Srbije

Naime, kako je Kurir već pisao, bugarska granica nalazi se u blizini Banjskog polja, mesta gde je mala Danka poslednji put viđena, komšije strahuju da, s obzirom na to da od devojčice u njihovoj okolini nema ni traga, sumnjaju da postoji šansa da nije u blizini.

Međutim, kako nezvanično saznaje Kurir, policija čini sve i istraga se vodi sa svih aspekata, širi se dalje i čeka se na informacije u kom pravcu se zvanično potraga nastavlja dalje.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: Kurir/Damir Dervišagić/Facebook/Printscreen

Što se tiče roditelja male Danke, iz policije nisu mogli ništa mnogo da kažu za Kurir

- Oboje su saslušani, iako je majka devojčice odbila poligraf zato što je u drugom stanju, cela situacija koja se odvija ovde je čudna, ali nadamo se najboljem - rekao je izvor nezvanično za Kurir.

Bonus video:

00:16

Nastavlja se potraga za Dankom

(Espreso/Kurir/Tatjana Vasiljević/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.