EVO KAKO SU PENZIONERKE IZ OPOVA PROSLAVILE 8. MART: Ovo veče će dugo pamtiti
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PENZIONERI

EVO KAKO SU PENZIONERKE IZ OPOVA PROSLAVILE 8. MART: Ovo veče će dugo pamtiti

Penzionerka Milka Vlajković ističe dobro druženje, a da će ovo drugarsko veče dugo pamtiti

Objavljeno:

Godinama unazad penzioneri Opštine Opovo okupljaju se u okviru svojih druženja i proslava na kojima je uvek dobra atmosfera tako da im i naši mlađi sugrađani mogu ponekad pozavideti. Njihova druženja samo pokazuju da i treće doba može biti zabavno i smisleno.

Jedan od takvih susreta je i tradicionalna proslava povodom Dana žena. I ovog puta naši penzioneri su ispunili veliku svečanu salu u Hotelu „Stari Banat“ gde su se uz večeru i muziku veselo proveli.

Penzionere je posetio predsednik opštine Miloš Markov, koji je zajedno sa svojom zamenicom Ankom Simin Damjanov bio gost proslave.

Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Žika Nestorović je prisutnim penzionerkama čestitao praznik i zahvalio se predsedniku opštine i lokalnoj samoupravi na podršci.

„Čestitam damama 8. mart, njihov praznik zbog čega smo se ovde i okupili. Takođe, pozdravljam predsednika opštine Miloša Markova i njegovu zamenicu Anku Simin Damjanov, lokalnu samoupravu koja nam pomaže da organizujemo ova naša druženja koja ovako lepo izgledaju“, rekao je Nestorović

Predsednik opštine Miloš Markov je još jednom istakao da će lokalna samouprava uvek biti tu da podrži rad udruženja i sarađuje na projektima.

„Ja se pridružujem čestitkama našim damama, vidim da je veselo i ovo je postala neka naša mala tradicija da se okupimo za 8. mart i moram da kažem da mi je lepo sa vama, hvala vam na pozivu. Takođe, pohvalio bi saradnju sa opštinskim udruženjem penzionera, lepo sarađujemo, radili smo zajednički projekte, unapredili neka vaša dešavanja, imali smo i lep izlet u Vrdniku. Vi nastavite samo da uživate u vašoj zasluženoj penziji, zlatnom dobu ako tako mogu da kažem, a mi kao lokalna samouprava smo tu da vas podržimo i budemo uz vas“, poručio je Markov.

Penzionerka Milka Vlajković ističe dobro druženje, a da će ovo drugarsko veče dugo pamtiti.

„Mogu vam reći da kada god se organizuju izleti i druženja ja sam impresionirana. Zahvalna sam organizatoru i svima onima koji daju podršku najstarijoj populaciji u našoj opštini. Večeras je atmosfera izuzetno prijatna i lepa, kao i uvek i mogu pre svega da čestitam slabijem polu 8. mart, a ovo drugarsko veče ostaće dugo u pamćenju“, izjavila je Milka Vlajković.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Glas Opova / Prenela:A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.