DANAS I SUTRA MNOGE POGODNOSTI ZA PENZIONERE: Evo šta će sve biti besplatno
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić

PENZIONERI

DANAS I SUTRA MNOGE POGODNOSTI ZA PENZIONERE: Evo šta će sve biti besplatno

Radno vreme sajma je od 10 do 18 sati, a penzionerima je ulaz besplatan

Objavljeno:

Sajam za penzionere biće danas i sutra, 9. i 10. marta u Oficirskom domu u Nišu, a posetioce očekuju besplatni zdravstveni pregledi, saveti stručnjaka, prezentacije, radionice, muzički program, nagradne igre i izložba rukotvorina.

Radno vreme sajma je od 10 do 18 sati, a penzionerima je ulaz besplatan. Oni će imati priliku da obiđu razne štandove na kojima će im biti predstavljene usluge poput pomoći i nege u kući, volontiranja, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja...

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Kontrola krvnog pritiska, merenje mineralnog vitaminskog –mineralnog statusa, kontrola vida i šećera neki su od pregleda koje će najstarije Nišlije imati priliku da obave. Na posebnim punktovima Doma zdravlja i Crvenog krsta koji će biti postavljeni na predstojećem Sajmu za penzionere u Nišu sugrađani će moći da se posavetuju sa stručnjacima i da potpuno besplatno izvrše provere zdravstvenog stanja - napominju organizatori.

Sajam ima i muzički program u okviru kojeg nastupaju razna kulturno-umetnička društva, horovi i plesne grupe, a na štadovima će biti izložene rukotvorine, dok će biti i izlagača koji će posetiocima ponuditi usluge ili proizvode namenjene penzionerima.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Južne vesti / Jelena Canić Milovanović / Prenela:A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.