TRAŽE SE DRAGAN I NATAŠA MIRKOVIĆ:Ako se ZOVETE OVAKO, možete dobiti KARTE za Abu Dabi! Prilika koja se NE PROPUŠTA
Aerodrom / ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

TRAŽE SE DRAGAN I NATAŠA MIRKOVIĆ:Ako se ZOVETE OVAKO, možete dobiti KARTE za Abu Dabi! Prilika koja se NE PROPUŠTA

Licitacija je objavljena u grupi Budi Human - Humanitarne licitacije i početna cena karata je 4.000 dinara, a novac ide u humanitarne svrhe

Objavljeno:

Traže se Nataša i Dragan Mirković! Ovako počinje nesvakidašnja objava na Fejsbuk grupi Budi human - Humanitarne licitacije. Par sa ovim imenom zbog obaveza ne može da iskoristi avionske karte za Abu Dabi i sada traži ljude istog imena kojima bi svoje karte mogli da proslede.

Pokrenuta je humanitarna licitacija, a početna cena karata je 4.000 dinara. Nijedna Nataša i Dragan Mirković još se nisu javili.

Aerodrom/ ilustracija
Aerodrom/ ilustracijafoto: Profimedia

"Dragi moji, zbog poslovnih obaveza nažalost ni suprug ni ja nismo u mogućnosti da odemo na šest meseci ranije rezervisano putovanje iz Beograda za Abu Dabi.Nadam se da ćete mi pomoći da pronađem nekoga sa našim imenim i prezimenom ko će rado licitirati. Ukoliko vam je potrebna još neka informacija, pišite u komentare. Uplata za korisnika po izboru licitatora. Kraj licitacije je 23. februar do 22 uveče", navodi se u objavi.

Polazak je 3. marta u 17.50 sati, a povratak 7. marta u 14 sati.

Ako se ovako zovete, razmislite. Neplanirana putovanja često su i najlepša.

Bonus video:

02:01

U SRBIJI RASTE HUMANOST! Mitrović: Preduzeća i pojednici koji su pokretali dobrotvorne akcije mogu konkurisati za VIRTUS nagradu

(Espreso /Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.