RAT KOJI MENJA SVET PRED NAŠIM OČIMA! Ne propustite specijal Kurir tv povodom godišnjice rusko-ukrajinskog sukoba
Foto: Promo

POGLEDAJTE!

RAT KOJI MENJA SVET PRED NAŠIM OČIMA! Ne propustite specijal Kurir tv povodom godišnjice rusko-ukrajinskog sukoba

Rat je odneo veliki broj vojnika na obe strane, ubijeno je više od 10.000 civila

Objavljeno:
Na godišnjicu početka rusko-ukrajinskog sukoba, gledaoci Kurir televizije imaće priliku da prate sva najnovija dešavanja, čuju analize i prognoze stručnjaka, ali i ekskluzivne ispovesti Rusa i Ukrajinaca u emisijama "Redakcija" od 7 časova, "Puls Srbije" od 11 časova, "Usijanje" od 19.55 časova, kao i u informativnom programu.
GLEDAJTE JUTARNJI PROGRAM "REDAKCIJA" OD 7.00 ČASOVA
Rat je odneo veliki broj vojnika na obe strane, ubijeno je više od 10.000 civila, među kojima su i deca. Usledila je i najveća izbeglička kriza u Evropi od Drugog svetskog rata. Preko 13 miliona Ukrajinaca pobeglo je iz zemlje ili je moralo da napusti svoje domove i preseli se u druge delove Ukrajine. Mnogi gradovi su uništeni, rat u Ukrajini doveo je do promena u čitavom svetu, a pored velike izbegličke, usledila je i ekonomska kriza, najveća od Drugog svetskog rata.
U jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcija" rusko-ukrajinski sukob analizira, iz svih uglova, veliki broj vojnih, političkih i ekonomskih stručnjaka. Ne propustite jutarnji program "Redakcija", sutra od 7 do 9.55 časova na Kurir televiziji!
PRATITE "PULS SRBIJE" OD 11 ĆASOVA

Rat koji menja svet pred našim očima. Ko će odneti pobedu i po koju cenu? Da li je trajni mir uopšte moguć? Specijalna emisija Kurir televizije posvećena je dvogodišnjici rata u Ukrajini, sa specijalnim gostima u studiju analiziraćemo dosadašnji tok sukoba i probati da odgovorimo na sva goruća pitanja.

Pretite Puls Srbije specijal sutra od 11 časova samo na Kurir televiziji!

NE PROPUSTITE USIJANJE OD 19.55 ČASOVA

U "Usijanju" ne propustite analizu sukoba u Ukrajini iz više uglova. Sutra ćemo se podsetiti ključnih trenutaka koji su definisali tok sukoba, analiziraćemo moguće scenarije razrešenja, ali i pozabaviti se ključnom temom – ljudima kojima se od 24. februara 2022. život zauvek izmenio.

Ne propustite "Usijanje" sutra od 19.55 časova samo na Kurir televiziji!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.