BILA JE OMILJENI LIK NA PROTESTIMA. A onda je juče pokazala SVOJE PRAVO LICE! (VIDEO)
Foto: Espreso, Printscreen

kad mira postane aždaja

BILA JE OMILJENI LIK NA PROTESTIMA. A onda je juče pokazala SVOJE PRAVO LICE! (VIDEO)

- Na migrante gledam kao na skrivene vojnike, ubice! Ubili su mi tetku, brata i oca komunisti, ne mogu očima cvrenu zvezdu i tu sektu da vidim - rekla nam je Mira Lutkarka
Objavljeno: 17:09h

- Protest protiv diktature je prodat, podeljen je! Nas ima svega 30-ak koji dolazimo, i kad smo dobili saopštenje da ćemo podržati migrante, ja sam bila skamenjena. To nisu migranti, to su vojnici. Ni pola žene, ni četvrt deteta. Imaju najmodernije ajfone. Radila sam nedavno u dnevnom boravku za decu ometenu u razvoju, nosila sam im stvari kad su nam migranti ukrali dva kofera, odabrali najmodernije stvari, ostalo bacili. Neće da budu smešteni u Krnjači gde je poluprazno, smrde, izazivaju boleštine, agresivni su - tvrdi srčano Mira.

Mira smatra da je katastrofa ono što se događa u zemlji, jer domci (deca bez roditelja) posle 18. godine ostaju na ulici, a štitimo migrante, od čega? - pita se ona.

foto: Facebook/Infopark

- Šta fali azilantima? Kako su oni došli ovde? To je teorija zavere, produžena ruka Soroša, kako su prešli hiljade kilometara? Jesu li duhovi? Oni su dobili novac. Oni su skriveni vojnici. Ja ih ne posmatram kao ljude, već kao ubice. Sutra će moj sin da ide da se bori protiv takvih - kazala je Mira, ali na kraju ipak spustila loptu.

- Ma, nemam ja ništa protiv njih, ali nek se izmeste iz centra grada - dodala je i dala predlog da ih smeste u Skupštini, jer je "tamo ionako prazno".

foto: Marcos Moreno

Mira nam je otkrila i da je omladinac SKOJ isprovocirao kad je pozdravio skup s "drugovi i drugarice".

- Uvredilo me do daske, ubili su mi tetku, brata i oca komunisti, ne mogu očima cvrenu zvezdu i tu sektu da vidim, taj pozdrav je bio okidač! Nas su nazivali da smo protiv režima, za Ameriku, da smo fašisti, mi, koji smo skidali Miloševića, to je uvreda mojih mrtvih, oca i brata, koji su u tri dana sahranjeni - kaže potresena Mira.

- Napujdali su one azilante, bez prevoda, koji nemaju pojma o čemu se radi. Pitala sam tog glavnog: od koga ti štitiš azilante, jesmo li mi kanibali, da li jedemo ljude? Juče je bio dan smrti onog skota, koji nas je uništio, a to su "titići" - zaključuje Mira.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.