A DANAS KIŠA I SNEG: RHMZ najavio razvedravanje i toplije vreme
Kiša, Foto: Beta Dragan Gojić

RHMZ

A DANAS KIŠA I SNEG: RHMZ najavio razvedravanje i toplije vreme

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama provejavaće sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab do umeren, na planinama istočne Srbije kratkotrajno i jak zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni.

Najniža temperatura biče od minus jedan stepen do šest, a najviša od 10 do 14 stepeni. Uveče se u svim krajevima očekuje razvedravanje.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni i južni. Najniža temperatura biće od četiri stepena do šest, najviša oko 13 stepeni. Uveče se očekuje razvedravanje.

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno i osetno toplije uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra koji će na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno dostizati i olujne udare. Padavine se očekuju za vikend, kao i početkom naredne sedmice kada će i temperatura biti u postepenom padu.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 21. februar:

Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.