EVO GDE JE DANAS MALI BORIS ZBOG ČIJE ISPOVESTI JE PLAKALA CELA JUGOSLAVIJA: Završio je u domu, a onda... (VIDEO)
Foto: Printscreen/x/KonteZanovic

POTRESNO

EVO GDE JE DANAS MALI BORIS ZBOG ČIJE ISPOVESTI JE PLAKALA CELA JUGOSLAVIJA: Završio je u domu, a onda... (VIDEO)

Ovaj snimak neverovatnom brzinom raširio se društvenim mrežama, a svi su postavljali pitanja: „Gde je Boris?“

Objavljeno:

Čuveni Dragan Radulović u svojoj dokumentarnoj emisiji „Velike nevolje malog Borisa“ razgovarao je sa devetogodišnjakom iz Doma za nezbrinutu djecu Bijela koji je svojom iskrenošću naterao suze na oči svima koji su ogledali taj snimak, kako pre tri decenije, tako i sada.

-Mama, je l' ti mene znaš? Ona kaže: "Ne znam". E, onda dođi, da ti ja nešto ispričam. Ti se mama ne sećaš da si mene rodila. Ti si mene ostavila. Ja sam tebe puno voleo, plakao sam za tobom. Suze su mi ovolike bile. Volim i tebe. Volim te mama, ali dođi da se upoznamo. Da me vidiš, da me proceniš. Da sam ja tvoj sin. Dođi lepo. Nemoj da te bude sramota. Objasni se i objasni mi sve, pa će sve biti lepo i odlično- rekao je tada Boris.

Gde je Boris danas?

Ovaj snimak neverovatnom brzinom raširio se društvenim mrežama, a svi su postavljali pitanja: „Gde je Boris?“, „Kako sada izgleda“, „Kako živi?“.

Nije ga bilo lako naći. Boris nema društvene mreže i nikada nakon tog dana nije davao intervjue, a njegovo prezime nije poznato javnosti.

Međutim, novinari portala "Alo!" uspeli su da stupe u kontakt sa njegovom porodičnom prijateljicom koja je otkrila gde je i čime se bavi Boris danas.

Živi sam u stanu od majke koja ga je usvojila

Boris K. živi u Herceg Novom gde je i zaposlen u preduzeću Vodovoda i kanalizacije, a prema rečima njegovih bliskih ljudi, godine ga nisu promenile.

-Nije se puno promenio. Živi sam, ima stan od majke što ga je usvojila. Upoznali smo je, ta žena je divna. Mi smo kao prijatelji uvek tu za njega i mnogo ga volimo- rekla je Borisova prijateljica za Alo!.

Ostali sugrađani, takođe su imali reči hvale.

-To je naš Rambo. Uvek je nasmejan i vedar, mnogo ga vole svi u Herceg Novom – poručio je jedan čovek.

Ne želi više da se medijski eksponira

-Možda nije imao sreće sa roditeljima, ali ga zato svi mi u Herceg Novom poštujemo i volimo. Rambo car- dodao je sledeći.

Da je omiljen i među kolegama svedoče video-snimci jednog od njih koji je na svojim društvenim mrežama snimao Borisa. On je takođe na svojim društvenim mrežama podelio fotografiju sa Borisom.

Kada je saznao da želimo da stupimo u kontakt sa njim, Boris je pristao da nam da kontakt telefon, ali kako kaže, ne želi da ponovo izlazi pred kamere.

-Čuo sam da je snimak aktuelan, rekli su mi. Razumem interesovanje, ali zaista ne želim da se snimam. Davno je to bilo. Što je bilo- bilo je. Znate kako kažu „Prohujalo s vihorom“. Svako dobro Vam želim – poručio je kratko za Alo! ljubazan Boris.

Bonus video: BESKUĆNICI DOBILI SPAS! Krov nad glavom za svakog nesrećnika koji nema DOM

02:30

BESKUĆNICI DOBILI SPAS! Krov nad glavom za svakog nesrećnika koji nema DOM

(Espreso/Alo/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.