VITALI ŠČERBO, ALI IZ BORČE! Radnik "Gradske čistoće" zapalio internet akrobacijama: "To je NAJJAČI DEČKO" (VIDEO)
Radnik Gradske čistoće, Foto: Printscreen/Instagram/sav_taj_ludi_balkan

HIT HITOVA

VITALI ŠČERBO, ALI IZ BORČE! Radnik "Gradske čistoće" zapalio internet akrobacijama: "To je NAJJAČI DEČKO" (VIDEO)

Na snimku koji traje oko pola minuta ovaj mladić se propinje na rukama iznad ljuljaške

Objavljeno:

Neimenovani radnik Gradske čistoće Beograd, postao je za kratko vreme zvezda društvenih mreža i to zahvaljujući svojim akrobatskim veštinama.

Mladić star oko dvadesetak godina iz Beograda postao je zvezda Tik-Toka nakon što je njegov prijatelj i kolega iz "Gradske čistoće" na ovoj mreži postavio snimak na kojem se vidi kako njegov drugar vežba na ljuljašci u Borči. Koliko je snimak oduševio korisnike, najbolje govori činjenica da ga porede sa najvećim imenima gimnastike na svetskom nivou.

U punoj radnoj opremi, sa sve cigaretom u ustima i naočarima za sunce, momak je pokazao zavidnu fizičku i akrobatsku spremu koje se ne bi postideo ni legendarni atletičar iz Beloruje, Vitali Ščerbo.

Najjači dečko u "Čistoći"

Na snimku koji traje oko pola minuta ovaj mladić se propinje na rukama iznad ljuljaške, radi stoj na rukama, a zatim i neku vrstu uspravnog stoja, da bi sve na kraju završio obrnutim saltom oko šipke, nakon čega je lagano doskočio na noge.

"To je najjači dečko u Čistoći. Sa cigarom koji trenira. To je taj dečko! Svaka čast!", oduševljeno je komentarisao njegov prijatelj koji je i snimio neverovatne akrobatske veštine mladića iz Beograda.

Na društvenim mrežama, gde se snimak deli kao požar, mladića su počeli da porede sa Vitalijem Ščerbom i Nađom Komenči.

"Brat je nešto između Nađe Komenči i Vitalija Ščerba. Sa ovakvim znanjem se ide na šipku, bravo momak!", navodi se u objavi na Instagram stranici gde je video podeljen.

Bonus video: RADNIK PICERIJE KOJA JE BILA DRUGI DŽEJEV DOM OTKRIO KAKAV JE BIO KAO GOST! Interesentno je da JEDNO nikada nije uradio

01:57

RADNIK PICERIJE KOJA JE BILA DRUGI DŽEJEV DOM OTKRIO KAKAV JE BIO KAO GOST! Interesentno je da JEDNO nikada nije uradio

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.