TURČIN ZAVOLEO SRPKINJU, PA DOŠAO U NAŠU ZEMLJU: Kada je video šta jedemo, ZABEZEKNUO SE, a sad je otkrio OVO
Junus Emre Dogan, Foto: Printscreen/TikTok/turcinusrbiji

sviđa mu se srbija

TURČIN ZAVOLEO SRPKINJU, PA DOŠAO U NAŠU ZEMLJU: Kada je video šta jedemo, ZABEZEKNUO SE, a sad je otkrio OVO

Za svoju taštu, Mileninu majku sada kaže da mu ona nije tašta, već srpska majka

Objavljeno: 22:08h

Ljubav Turčina Junusa Emre Dogana i Srpkinje Milene počela je sasvim slučajno tokom jednog letovanja u Alanji. Zbog ljubavi Junus je odlučio da se preseli iz rodne Turske u Srbiju, nauči naš jezik, prihvati i naše običaje, a zbog društvenih mreža na kojima je veoma popularan, mnogi ga zovu i omiljenim srpskim zetom.

Studirao sam i radio sam kao animator na plaži. Razmenili smo kontakte, malo po malo, ja sam napredovao i došli smo u vezu. O Srbiji sam znao samo za Dušana Tadića. Da su naše kulture slične shvatio sam kada sam upoznao njenu porodicu. Mi se razlikujemo samo po veri, sve ostalo je kao da smo u mojoj porodici - rekao je Junus nedavno u svom gostovanju u "Jutro na Blic". Kako je tada otkrio, u tom momentu o Srbiji je samo znao da ima najlepše žene na svetu.

Ljubav se rodila, a on je odlučio da napusti svoju porodicu i preseli se u našu zemlju. Milena i on imali su dva venčanja, jedno u Srbiji, drugo u Turkoj. Kako kaže, iako je veliki vernik, nikada ne bi svoju ženu naterao da promeni veru zbog njega.

U Srbiju se, kako kaže, lepo uklopio. Za svoju taštu, Mileninu majku sada kaže da mu ona nije tašta, već srpska majka, a ni njenim specijalitetima ne može da odoli.

Kako je ranije otkrio, obožava da jede sarmu, ali u početku mu nije bilo lako da se navikne na sprsku hranu.

Po ovome se život u Srbiji razlikuje od života u Turskoj

Govoreći za "Prva TV" Junus je otkrio i koje su razlike koje je uočio između nas i Turaka.

- Vi ste mnogo opušteniji nego mi u Turskoj. Mi uvek negde žurimo da radimo, završimo što pre. Takođe, razlika je bila i u hrani, to je bilo malo negativno. Mi kad ručamo, imamo tri vrste hrane - čorbu, salatu, pa sarme, kebab... Kad dođem ovde imam doručak - jaja, ajvar, sir, a ručak je samo sarma. To je bio problem, ali posle sam se navikao. Tako da sada kažem da vi živite zdravije nego mi, zato smo tamo mi svi debeli - kaže Junus.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/Novosti/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.