OVO SU NAJBOLJI PAROVI PO HOROSKOPSKIM ZNAKOVMA: Ne lutajte više, samo sa njima ćete biti u najvećoj LJUBAVI
Ilustracija, Foto: Profimedia

ASTRO

OVO SU NAJBOLJI PAROVI PO HOROSKOPSKIM ZNAKOVMA: Ne lutajte više, samo sa njima ćete biti u najvećoj LJUBAVI

Evo koji su to parovi

Objavljeno:

Neki horoskopski znakovi su jednostavno stvoreni jedno za drugo i ako se ikada upoznaju, biće jako zaljubljeni i imaće vezu kao iz bajke. Barem tako tvrdi astrologija.

Rak i Vaga

Ova dva znaka su srodne duše. Rakovi su veoma osetljivi i emotivni, a Vage znaju da pronađu idealnu meru romantike i emocionalne stabilnosti. Stabilnost i predanost odnosu i porodici njihovi su zajednički ciljevi, zbog čega dobro balansiraju u vezama.

Ovan i Blizanci

Ovaj dvojac ima zajedničkih karakteristika, ali i suprotnosti. Šarmantna ličnost Ovna inspiriše Blizance. Uživaju u novim iskustvima i zajedničkim aktivnostima. Savršeno se nadopunjuju, piše Večernji list.

Ljubav
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Lav i Strelac

Puni su ponosa i vole svetla reflektora. Oba znaka karakteriše jak karakter što ih nekad dovede u sukob, ali to je ujedno i ono što ih čini jačima. Međusobno se nadahnjuju da budu najbolja verzija sebe. Njihova ljubav je duboka i strastvena

Bik i Devica

Ovi zemljani znakovi vrlo dobro znaju šta žele u životu. Sigurni su u svrhu svog postojanja i spremni su naporno da rade kako bi ostvarili svoje ciljeve – prijatan i raskošan životni stil kako bi oni i njihovi voljeni bili srećni i bezbrižni. Upravo su zajednički ciljevi ono što im osigurava da ostanu bliski.

Vodolija i Jarac

Kreativni su i romantično kompatibilni što ih čini savršenim partnerima. Zahvaljujući neverovatnim idejama često realizuju velike projekte. Zajedno, oni mogu postići sve što zamisle. Deljenje istih uverenja i vrednosti pomaže im da ostanu snažan par.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/Krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.