"BRENA JE SEDELA NA LANCU CEO ŽIVOT": Ruskinja Vlada dovela CIRKUS u SRPSKO SELO, konj putovao 14 DANA iz Rusije!
Vlada Anatoljevna, Foto: Printscreen/Prva tv

NEVEROVATNO!

"BRENA JE SEDELA NA LANCU CEO ŽIVOT": Ruskinja Vlada dovela CIRKUS u SRPSKO SELO, konj putovao 14 DANA iz Rusije!

U selu u kojem živi je organizovala nekoliko cirkuskih predstava za decu

Objavljeno:

Revonenko Vlada Anatoljevna je poznati trener i sudija u konjičkom sportu u Rusiji, a u Srbiju ju je 2020. godine dovela ljubav.

Pera i ona su se upoznali slučajno, a kada su odlučili da započnu zajednički život u Srbiji, Vladi su za potpuni sklad nedostajale samo njene životinje, koje je odlučila da dovede iz Rusije. To su konj Piligrim i četiri psa.

„Konj je putovao dve nedelje i mnogo se namučio, smršao, nije mogao bez mene“, priseća se ona i dodaje da su pored njega glavni glumci u njenim predstavama kraljevska pudlica Žuža, jazavičar Vito, čivava Tifani i Brena koju je uzela u Srbiji.

1 / 4 Foto: Printscreen/Prva tv

„Žiža je moj najstariji pas. Mnogo je pametna i sa mnom radi 13 godina. Ona je još spretnija kada joj pomaže jazavičar Vito, koji ima četiri godine. Čivava tifani vozi sve što ima točkove, od bicikla do skejta, a Brenu sam uzela u Srbiji. Sedela je na lancu ceo svoj život, a sada je glumica“, ispričala je ona.

U selu u kojem živi je organizovala nekoliko cirkuskih predstava za decu, a njen cilj je da oživi cirkus u Srbiji i u tome joj pomaže Pera.

Bonus video:

02:23

KONJ DANIMA BIO VEZAN NA AUTOBUSKOJ STANICI U NIŠU! Nađen u stanju iznemoglosti, njegovo stanje na skali od 1 do 10 ocenjeno sa 2

(Espreso / Prva / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.