ŠTA SVE MOŽE DA SE POJEDE ZA 500 DINARA? U Pirotu može da ostane i KUSUR (VIDEO)
Foto: Profimedia

Hrana

ŠTA SVE MOŽE DA SE POJEDE ZA 500 DINARA? U Pirotu može da ostane i KUSUR (VIDEO)

Popularni TikToker Luka odlučio je da sebi zada izazov, ode u Pirot i testira šta sve može da se pojede za 500 dinara u ovom gradu. Častio se u pekari, poslastičarnici i ćevabdžinici.

Objavljeno:

Nakon što je objavio na mrežama šta planira da uradi, preporuke za mesta u Pirotu su se samo ređale.

- Dobili smo više preporuka da svratimo u jednu popularnu pekaru, gde prodaju isključivo burek sa sirom, što je meni malo krivo, jer više volim sa mesom. Jedna četvrtina košta 120 dinara. Ukusan je, kore su malo deblje, ali svakako dobre. Moglo je, doduše, malo više sira da bude - priča Luka.

Zaključio je da se ljudi u ovoj pekari menjaju kao na traci. Posle je otišao da proba slatkiše u lokalnoj poslastičarnici.

- Došli smo u legendarnu poslastičarnicu. Ovde smo skromni, tako da uzimamo jednu urmašicu, koja je vrlo slatka, raspada se od mekoće i košta tačno 80 dinara - objavio jeTikToker.

Na kraju se častio u ćevabdžinici, u kojoj je kupio malu pljeskavicu za 270 dinara, što znači da je na sve obroke potrošio manje od 500 dinara, odnosno ukupno 470.

Komentari posle objave su se nizali, korisnici ove društvene mreže su iznosili različita mišljenja: ,,Ja toliko potrošim samo na cigare'', ,,Može čovek dobro da se najede za te pare'', ,,Malo više sira za 120 dinara? Ja bih ga toliko platio praznog'', jedan je uporedio Pirot i glavni grad Austrije ,,Baš vam je loše, a u Beču jedna kifla tri evra''.

Bonus video:

07:24

SPREMITE SLAVNI SRPSKI HLEB! Jedan vojnik ga nosio 6 godina i ostao nepovređen, Pirot KRIJE TAJNU

(Espreso/Alo/Dragana Branković Jevđić/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.