HTELA JE DA NAHRANI ŽIVOTINJE U ZOO VRTU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Žena je VRIŠTALA kad je krenula da joj ŽVAĆE RUKU
Kobila, Foto: Printscreen TikTok/gracievorgitch

neverovatno

HTELA JE DA NAHRANI ŽIVOTINJE U ZOO VRTU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Žena je VRIŠTALA kad je krenula da joj ŽVAĆE RUKU

Snimak je na mreži sakupio 1,1 mlion sviđanja a komična situacija je nasmejala korisnike mreže

Objavljeno:

Posete zoološkim vrtovima su za mnoge poseban događaj i tamo vole da odu kako bi se opustili i potpuno zaboravili na svakodnevne brige i obaveze. Zavući se u tu malu džunglu gde mnogi po prvi put vide neke životinje, za decu je posebno iskustvo i doživljaj. Ništa manje nisu oduševljeni i oni stariji. Druženje sa životinjama stvara im mir i na taj način mnogi leče usamljenost.

Jedna baka je poželela da nahrani životinje u vožnji kolima po zoo-vrtu. Kada se približila jednom noju proturila je kroz prozor posudicu sa hranom ne bi li mu utolila glad. Taman kada je životinja želela da se približi i uzme svoj zalogaj, na prozoru automobila pojavila se kamila koja je proturila glavu kroz prozor ne bi li se i ona počastila.

Žena je odmah pokušala da skloni plastičnu posudu. Kada je posudu privukla da bi hranu sačuvala za noja kome je to namenila, kamila je bila uporna pa je krenula da "grize" ženu, a žena je to dočekala vriskom, ne znajući šta da radi.

Snimak je na mreži sakupio 1,1 mlion sviđanja a komična situacija je nasmejala korisnike mreže.

@gracievorgitch gramma had the best time at the drive in zoo ❤️ #fyp ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

- Da sam ja noj rasplakala bih se.

- Ona samo želi malo igre

- Način na koji bih ja mlatarala po vazduhu kao da sam sama u snimku.

- Ja sam prestravljen od ovakvih mesta zbog jednog jedinog razlog. U fazonu sam, oni će me juriti i udariti- bilo je nekih od komentara.

Iako je bilo onih kojima je bilo žao nespremne i potpuno izbezumljene žene, zbog cele situacije koja ju je snašla, više je bilo onih koji su se smejali ovoj situaciji rekavši da se i životinje poput ljudi snalaze i da onaj ko prvi dođe do nečega svojom snalažljivošću ima pravo na to.

Mnogi su se poistovetili sa nojem iz snimka, rekavši kako su i oni u mnogim situacijama takvi te da se povlače u nekim situacijama kada neko iskoči ispred njih i nešto im preotme.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/Srećna republika/ Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.