SPEKTAKL U POTERI KAKAV SE NE PAMTI: Pobedili TRAGAČICU Milicu, oborili REKORD, a potez 1 TAKMIČARA sve ODUŠEVIO
Foto: Printscreen/RTS

SVAKA ČAST

SPEKTAKL U POTERI KAKAV SE NE PAMTI: Pobedili TRAGAČICU Milicu, oborili REKORD, a potez 1 TAKMIČARA sve ODUŠEVIO

Najnovija epizoda Potere ostavila je gledaoce pored malih ekrana bez teksta

Objavljeno:

Na RTS-u je emitovana spektakularna epizoda kviza "Potera".

Takmičari su ubedljivom pobedom nad tragačicom Milicom osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu.

Najviše zasluga imao je student Veljko Kotlaja koji je u zajedničku kasu doneo je čak 1.500.000 dinara, a potom po završetku finalne potere oduševio izjavom da će svoj deo osvojene sume donirati u humanitarne svrhe.

Takmičari
Takmičarifoto: Printscreen/RTS

Uprkos tome što se, kako je sam rekao, nije naročito dobro snašao u prvoj igri, osvojivši 60.000 dinara, sve prisutne, ali i gledaoce iznenadio je hrabrošću da prihvati gornju ponuđenu sumu od rekordnih 1.500.000 dinara. Zanimljivo je da je Veljko, sve do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da je tako nešto nemoguće i da će najpre njega, a potom i ceo tim Tragačica uspeti da stigne. Ipak, sa svega jednim netačnim odgovorom, pridružio se ostatku ekipe u finalnoj igri.

Fenomenalno znanje takmičari su pokazali i u završnoj rundi, osvojivši čak 22 koraka prednosti u odnosu na Milicu, koja je nakon dva vraćanja unazad do isteka vremena uspela da ostvari tek 10 koraka na putu do pobede. Da je bila svesna težine izazova pred sobom potvrdila je i sama poručivši trojici takmičara: "Bravo ekipo, ja sam ovde sad u ulozi statiste".

Milica Tragačica
Milica Tragačicafoto: Printscreen/RTS

Ono što je na samom kraju pojačalo utisak ovakve nezapamćene epizode, jeste i trenutak kada je jedan od takmičara, Veljko Kotlaja, na pitanje voditelja kako će potrošiti osvojenu sumu, izjavio da će svoj deo osvojene nagrade donirati za lečenje dvogodišnjeg dečaka Todora Sojanovića iz Niša, koji se nalazi na lečenju u inostranstvu.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.