PETAR IMA 7 GODINA, A JOŠ UVEK NE HODA I NE PRIČA: Postoji šansa da bude samostalniji, ali smo mu potrebni I MI!
Petar Sebić, Foto: Printscreen/Humanost bez granica

Pomozimo Petru slanjem 175 na 2407

PETAR IMA 7 GODINA, A JOŠ UVEK NE HODA I NE PRIČA: Postoji šansa da bude samostalniji, ali smo mu potrebni I MI!

Petru su potrebna sredstva za rad sa logopedom i defektologom, rehabilitacije u zemlji i inostranstvu, ortopedska pomagala, lekove, za troškove puta i smeštaja

Objavljeno:

Sedmogodišnji Petar Sebić iz Aleksandrovca je drugo dete iz uredne i kontrolisane trudnoće. Rođen je u terminu, prirodnim putem u 40. nedelji. U prvom danu života Petar je dobio neonatalne konvulzije i tešku infekciju. Petrovo zdravstveno stanje se od rođenja prati od strane multidiscipliniranog tima zbog usporenog motornog razvoja. Takođe, Petar ima stalne preglede i kod ortopeda, oftamologa, neurologa i genetičara.

Petar još uvek ne sedi samostalno, ne hoda i ne priča. Uz pomoć vežbi, logopeda i defektologa može da postigne više i postane samostalniji.

Petru su potrebna sredstva za rad sa logopedom i defektologom, rehabilitacije u zemlji i inostranstvu, ortopedska pomagala, lekove, za troškove puta i smeštaja.

Pomozimo malom Petru
Pomozimo malom Petrufoto: Fondacija Humanost bez granica

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Petru za sigurniju i bolju budućnost, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 175 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost lanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Petru!

SMS: 175 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001739318-16

Devizni račun: 160-6000001739474-33

IBAN: RS35160600000173947433

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Bonus video:

08:22

POMAGAO UGROŽENIMA NA KOSMETU, A TOKOM KORONE BESPLATNO PREVOZIO MEDICINARE: Taksisti i heroju - Branku, sada treba NAŠA POMOĆ

(Espreso / Fondacija humanost bez granica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.