NAJLEPŠA SLIKA DANA: Vasilije i njegova supruga imaju četvoro zlatne dece, a konačno će dobiti topao dom (FOTO)
Porodica Bažalac, Foto: RINA

KONAČNO

NAJLEPŠA SLIKA DANA: Vasilije i njegova supruga imaju četvoro zlatne dece, a konačno će dobiti topao dom (FOTO)

Osmeh na licima roditelja, ali i mališana rekao je više od hiljadu reči

Objavljeno:

Sitno se odbrojava do zvaničnog početka najhladnijeg godišnjeg doba i dok se mnogi dvoume gde otići na skijanje i da li obnoviti zimsku garderobu, ima i onih kojima je jedina želja da njihov dom bude topao tokom ledenih dana. Sa tom mukom svaku noć je legao u krevet i Vasilije Bažalac iz ivanjičkog sela Osonica, otac četvoro dece.

- Radi se od jutra do mraka, ali opet troškovi su veliki pa nam je ta izolacija na kući stvarno bila veliki san, jer za to novac sami ne znam kad bi uspeli da skupimo, rekao je za RINU Vasilije.

Ali, dobri ljudi ni ovaj put nisu mirovali niti sedeli skrštenih ruku. Upoznat sa teškom situacijom ove porodice, predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, lično se angažovao da se pomogne Bažalcima. Ispred njihove kuće stigao je sav potreban materijal za izolaciju i uređenje njihovog doma.

1 / 5 Foto: RINA

- Stigla je zidna i podna keramika, laminat, staklena vuna, filc, sredstva za izolaciju vlage, glet, gips, lepak, jupol i drugo, ali i topla odeća i obuća za četvoro mališana. Mnogo nam ovo znači. Narednih dana ću moći da dovršim na kući sve da moja porodica ima siguran dom jer nismo ovo finansijski mogli da priuštimo. Zahvalio bih se predsedniku i svima koji su nam pomogli. –rekao je Bažalac.

Osmeh na licima roditelja, ali i mališana rekao je više od hiljadu reči. Dečica, još uvek mala, kao i sva deca najviše su se obradovali poklonima, a domaćin što će njegova porodica konačno siguran i topao krov nad glavom.

- Mi smo uvek tu za naše građane, pomažemo kad god i koliko god smo u mogućnosti. Kad vidim njihovu sreću i meni je onda srce puno, kratko je rekao Momčilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

Bonus video:

01:36

NJIMA JE NAJTEŽE KAD UDARI NAJJAČA ZIMA! Beskućnici Beograda imaju mesto gde mogu da pojedu, popiju, ugreju se, okupaju i obuku

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.