VERUJE SE DA JE OVO NAJJAČA MOLITVA ZA NOVAC! Ako imate finansijskih problema obavezno izgovorite ove MOĆNE REČI
Sveti Spiridon, Foto: Wikipedia

moćne reči

VERUJE SE DA JE OVO NAJJAČA MOLITVA ZA NOVAC! Ako imate finansijskih problema obavezno izgovorite ove MOĆNE REČI

U pravoslavnoj veroispovesti postoji molitva svetom Spiridonu za novac koja je vrlo jaka molitva i ona pomaže verniku u problemima

Objavljeno:

Molitva služi da se čovekova duša spoji sa Bogom. Moleći se, čovek svoju dušu olakšava, okrepljuje svoj duh i dobija novu božansku snagu.

Mnogi lakše prevazilaze sve životne probleme uz pomoć molitve. Međutim, treba znati i kom svecu treba da se obratimo kada zapadnemo u određene neprilike.

Molitva svetom Spiridonu Trimifuntskom najviše pomaže onima koji imaju problem sa novcem, u materijalnoj su oskudici i imaju stambene probleme:

Molitva
Molitvafoto: Alexander Maximov / Panthermedia / Profimedia

Molitva glasi ovako:

Molite se za milost Boga čovečanstva, neka nas ne osudi po našim bezakonjima, ali neka učini s nama svojom milošću. Zamolite nas, sluge Božije (imena), od Hrista i Boga naš miran, spokojan život, zdravlje duha i tijela. Izbavi nas od svih nevolja duše i tijela, od svake klonulosti i đavolskih kleveta.

Seti nas se na prestolu Svemogućeg i moli Gospoda, neka nam podari oproštenje mnogih naših grijeha, podari nam ugodan i miran život, ali podari nam bestidnu i mirnu smrt i vječno blaženstvo u budućnosti, neka nam neprestano šalje slava i hvala Ocu i Sinu i Duhu Svetome, sada i uvek i u vekove vekova."

Bonus video:

01:32

SENZACIONALNO OTKRIĆE U SREMSKOJ MITROVICI Pronađeno 180 grobova i crkva stara 9 vekova MAĐARSKI IZVOR UPUĆUJE NA OVU SVETITELJKU

(Espreso / Molitve.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.