POMOZIMO MALENOM FILIPU DA ZDRAV I SPREMAN KRENE U PRVI RAZRED: Roditelji bez naše pomoći ne mogu mnogo! (FOTO)
Foto: FONDACIJA Budi srećan

176 na 2407

POMOZIMO MALENOM FILIPU DA ZDRAV I SPREMAN KRENE U PRVI RAZRED: Roditelji bez naše pomoći ne mogu mnogo! (FOTO)

Filip je uključen privatno na defektološke tretmane i primećen je njegov blagi napredak

Objavljeno:

Prvi problemi kod trogodišnjeg Filipa Pavlovića iz Novog Sada javljaju se tokom prve godine života, kada roditelji primećuju da ne reaguje na ljudsko lice, ne uspostavlja kontakt očima, ne odaziva se na ime i ne priča. Roditelji su se zabrinuli i odmah su se javili dečijem lekaru (defektolog, psiholog, psihijatar) koji su ustanovili da dete ima razvojni poremećaj, dijagnoza F83.

Filip je uključen privatno na defektološke tretmane i primećen je njegov blagi napredak. Zbog finansijske situacije roditelji nisu u mogućnosti da nastave dalje tretmane kod defektologa, u budućnosti i logopeda, a sve u cilju da bi se dete pravilno razvilo, upisalo i pohađalo redovnu osnovnu školu. Filipu su potrebna sredstva za rad sa logopedom i defektologom, po potrebi i drugim stručnjacima za dečiji razvoj sve do upisa u osnovnu školu.

Filip Pavlović
foto: FONDACIJA Budi srećan

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Filipu, tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 176 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal platforme. Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Filipu!

SMS: 176 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001739324-95

Devizni račun: 160-6000001739477-24

IBAN: RS35160600000173947724

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Online donacije: E-doniraj, PayPal

Bonus video: SA 15 DANA SAM OSTAO BEZ OCA, MAJKA SAMA SA ŠESTORO DECE Ispovest Nedeljka Bilkića: Od prvog honorara prejeo sam se sa drugarima

01:18

SA 15 DANA SAM OSTAO BEZ OCA, MAJKA SAMA SA ŠESTORO DECE Ispovest Nedeljka Bilkića: Od prvog honorara prejeo sam se sa drugarima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.