OBUSTAVA SAOBRAĆAJA U PREDEJANU: Drvo palo na put i povuklo BANDERU, a evo kakvo je STANJE na ostalim putevima
Vejavica, Foto: PrintScreen/ Instagram/ 192_rs

vejavica

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA U PREDEJANU: Drvo palo na put i povuklo BANDERU, a evo kakvo je STANJE na ostalim putevima

Put je trenutno u prekidu za saobraćaj u oba smera. Ekipa je na terenu, saopštilo je JP Putevi Srbije

Objavljeno:

Na većini putnih pravaca i prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetra na teritoriji Ivanjice, Kosova, Niša, Novog Pazara, Užica, Valjeva, Vranja.

Na državnim putevima II i III prioriteta održavanja kolovozi su takođe vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetra na teritoriji Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kosova, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Pazara, Požege, Užica, Vranja, Zaječara. Na pojedinim deonicama saobraćaj je obustavljen zbog problema izazvanih snegom. Do prekida saobraćaja došlo je u samom mestu Predejane gde je drvo pod težinom snega palo i povuklo banderu sa kablovima.

Put je trenutno u prekidu za saobraćaj u oba smera. Ekipa je na terenu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Takođe, kod mesta Džep, došlo je do prekida saobraćaja u oba smera zbog pada drveta na kolovozu. Na putu Ranutovac - Gložje (Golema reka) između zbog jakih snežnih nanosa i snega od preko 50 cm, došlo je do prekida saobraćaja u oba smera. Osim toga, deonica državnog puta od Kambelavca do Zvonačke banje je u prekidu zbog snega i drveća koja su pala na kolovoz. Na terenu je angažovana mehanizacija na čišćenju drveća kako bi se omogućio prolazak.

Neprohodno je i nekoliko putnih pravaca III prioriteta održavanja. Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni. JP Putevi Srbije savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Bonus video:

00:06

Prvi sneg u Beogradu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.