POČELO JE, ŽENE SE POBILE ISPRED "ZARE" ZA CRNI PETAK: Ogromni redovi ispred prodavnica, haos u najavi (VIDEO)
Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/MOJ_BEO_GRAD_

KAKAV HIT

POČELO JE, ŽENE SE POBILE ISPRED "ZARE" ZA CRNI PETAK: Ogromni redovi ispred prodavnica, haos u najavi (VIDEO)

"Tradicionalno", ispred omiljene prodavnice Srba, a to je "Zara" su se stvorile velike gužve

Objavljeno:

Crni petak je dan kada prodavci nude velike popuste, a iako je radni dan, već tokom pre podneva, ogromni redovi su se formirali ispred omiljenih prodavnica u gradu i po tržnim centrima. Takva slika u prodavnicama je bila čak i za vreme koronavirusa, gde šopingholičari nisu mogli da odole, a da ne odu sebi nešto da kupe.

Tržni centri i ostali prodajni objekti, su krenuli sa reklamama čak nekoliko dana ranije, a na policama su popusti u rasponu od 15 odsto, koji se najviše odnose na belu tehniku, pa sve do 80, u koje mahom spada garderoba, što čini kupovinu još primamljivijom.

"Tradicionalno", ispred omiljene prodavnice Srba, a to je "Zara" su se stvorile velike gužve. Veliki broj ljudi je čekao, kako u tržnim centrima gde su stajali ispred još uvek zatvorene prodavnice, tako i u radnjama u centru grada, gde su šetačke zone preplavljene ljudima koji stoje u redu.

Na kasama se čeka takođe red i to preko pola sata, a gužva je i u kabinama do kojih ne može da se dođe. Na snimcima sa društvenih mreža se vidi da nije ništa bolja situacija ni u drugim zemljama. U Turskoj su redovi takođe ispred "Zare", a žene su se čak i potukle. Pogledajte snimak:

Bonus video

05:20

POVEĆANA POTROŠNJA MOŽE BITI DEO KLINIČKOG SINDROMA! Stručnjaci smatraju da je prekomerna kupovina POSLEDICA OVOG POREMEĆAJA

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.