KO TO NA GROBLJU GLEDA TELEVIZIJU? Meštani dragačevskog sela gledaju u RAČUN ZA STRUJU i ne mogu da veruju! (FOTO)
Groblje, Foto: RINA

kranje bizarno

KO TO NA GROBLJU GLEDA TELEVIZIJU? Meštani dragačevskog sela gledaju u RAČUN ZA STRUJU i ne mogu da veruju! (FOTO)

Meštani sela Lisice ne žele više da plaćaju pretplatu za televiziju koja stiže na adresu seoskog groblja

Objavljeno: 16:16h

Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne – televizijsku pretplatu. Ilija Domanović zvani Đavo predsednik je sela i on je podržao lokalnog sveštenika i svoje meštane u zahtevu da se na njihovom groblju ukine plaćanje ove takse jer, ko to na groblju pak gleda televiziju?

- Ubeđan sam da mog dedu koji je sahranjen pre 278 godina uopšte ne zanima šta to rade ovi po televizijama. Nelogično je i besmisleno da tamo gde su mrtvi i tamo gde nema nijedan televizor stiže račun za pretplatu od 200 i nešto dinara, ja to plaćam već nekoliko godina i to je bacanje para”, kaže za RINU Ilija Đavo.

 Ilija Domanović
Ilija Domanovićfoto: RINA

Sa njim se slažu i ostali meštani sela Lisice koji ne znaju kako to da se mora plaćati televizisijka pretplata u večnoj kući.

- U redu je da račun stiže u domaćinstva u kom se gleda televizisjki program, ali treba li i na groblje? Da nije žalosna, situacija bi bila presmešna”, kaže Ilijin komšija Milorad Nešovanović.

Ilija zvani Đavo je u ime svih meštana upravo na lokalnom groblju izneo svoje zahteve.

Račun za struju
Račun za strujufoto: RINA

- Mi se bunimo jer smatramo da je došlo do greške. To nije ispravno, nepošteno je i nepotrebno da se pare bacaju uzaldud. Naša opština treba da reaguje kod nadležnih organa da se utvrdi da li je to ispravno i da se prekine”, naglašava Ilija Đavo.

Groblje
Grobljefoto: RINA

Meštani sela Lisice kažu da njihove pretke sigurno ne zanimaju turske serije, rijaliti programi i trenutna politička situacija u Srbiji, a u šali dodaju da na ovom mestu nisu potrebni piplmetri jer je gledanost sigurno mala.

Bonus video:

00:48

DOSAD NEVIĐENO! OSKRNAVLJENO GROBLJE JEVREJA U BEOGRADU! Ekspert šokirao: Kukasti krst može da bude delo samo NJIH!

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.