NASTAO "POKOLJ" ZBOG BIDERMAJERA, A ONDA JE USKOČILA MLADA! Šok snimak sa srpske svadbe kruži mrežama (VIDEO)
Otimačina, Foto: Printscreen/TikTok/erman23444

SKANDAL

NASTAO "POKOLJ" ZBOG BIDERMAJERA, A ONDA JE USKOČILA MLADA! Šok snimak sa srpske svadbe kruži mrežama (VIDEO)

Ljutu borbu devojaka na srpskoj svadbu prekinula je šokirana mlada

Objavljeno:

Društvenim mrežama TikTok i Tviter (X) psolednjih dana viralan je snimak sa jedne svadbe sa naših prostora koji je do sada videlo skoro 150.000 ljudI. I ne, nije ništa pohvalno, već su 'svetlo pozornice' mladencima uzele dve gošće koje su se doslovno otimale za bidermajer i da mlada nije došla da interveniše, otimanje bi zaisgurno preraslo u fizički obračun.

Za to vreme se sa razglasa čuo muški glas koji je rekao: "Šta sam ovde napravio". Verujemo da niko ništa nije mogao da uradi da predupredi borbu za bidermajer, kao da devojci u plavoj haljini i patikama i devocji u roze košulji i crnim pantalonama život zavisi od posedovanja buketa koji bi simbolično trebalo da nagovesti da će se 'nova vlasnica' sledeća udati.

Ljutu borbu devojaka prekinula je šokirana mlada, a sudeći po onome što se do kraja snimka dešava, odlučila je da ponovi bacanje bidermajera.

Oni koji su na raznim društvenim mrežama pogledali snimak, bili su veoma razočarani ponašanjem devojaka, ali istovremeno i besni, šokirani, pa čak i skandalizovani, tako da pojedini nisu ni reči birali kako da izraze svoje utiske.

"Bruka", "Ovo je bilo lično", "Strašno, upropastili su devojci venčanje", "Što se cure ovako blamiraju? Je l' stvarno misle da će biti sledeće? Mene blam gledati", "Da li je gora ova od 40 godina ili ovo dete od 12?", "Mali iza se isprepadao, traume će imat od vencanja. Ovo mi nikad nije bilo jasno", "Vidi se da mlada besna, prvo što su raščupali kao kokoške to cveće. Uzas, ružno za pamćenje", bili su samo neki od komentara ispod viralnog videa.

Koji je epilog i ko je osvojio bidermajer u ponovljenom bacanju - nije poznato, a još jedna interesanta činjenica jeste da je kamerman sve vreme snimao 'pokolj za buket', pa će mladenci imati snimak i sećanje u visokoj rezoluciji.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.