DIREKTOR PIO FONDA UPOZORAVA SVE PENZIONERE: Tiče se prevara sa penzionerskim karticama, jako je VAŽNO
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

ne nasedajte

DIREKTOR PIO FONDA UPOZORAVA SVE PENZIONERE: Tiče se prevara sa penzionerskim karticama, jako je VAŽNO

Direktor PIO fonda je upozorio građane da ne nasedaju na novu prevaru koja kruži, a tiče se penzionerskih kartica

Objavljeno:

Penzioneri u Srbiji našli su se na novoj meti prevaranata.

PIO Fond je upozorio najstarije građane da ne nasedaju na najnoviju prevaru koja im se nudi ovih dana u vidu letaka, a tiče se penzionerskih kartica.

Detalje o najnovijoj prevari donosi novinarka Kurira Kristina Džoković koja je razgovarala sa direktorom PIO fonda Relja Ognjenovićem.

01:38

PENZIONERI OPREZ! PREVARANTI NUDE LAŽNE KARTICE I TRAŽE NOVAC! Direktor PIO fonda: Prave imaju jasne boje, logo i BESPLATNE SU!

- Kao i kod svakog velikog projekta, tako i kod penzionerske kartice postoje ljudi koji to zloupotrebljavaju. Ovom prilikom su to učinili tako što su pokušali da pribave neku protivpravnu korist i mi smo odmah reagovali nakon što su nas penzioneri sa Čukarice koji su se nalazili na mestu gde se podižu penzionerske kartice o tome obavestili - rekao je Ognjenović i dodao:

- Deljeni su leci koji su potpuno druge boje za koje su rekli da penzioneri treba da se prijave, uplate neki novac i onda će dobiti penzionersku karticu. Naša kartica je jasno obeležena sa jasnim bojama republike Srbije i logotipom PIO fonda. Nikakav drugi logo niti boje ne postoje i naša kartica je potpuno besplatna kako bismo penzionerima omogućili da im bude bolje.

Bonus video:

08:15

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić saopštili nove mere, povećanje plata i penzija


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.