USPEŠNO OPERISANA MALA LORENA: Roditeljima savetovali da je DAJU NA USVAJANJE, a sada su stigle SJAJNE VESTI!
Lorena Glišić, Foto: Privatna arhiva

divne vesti

USPEŠNO OPERISANA MALA LORENA: Roditeljima savetovali da je DAJU NA USVAJANJE, a sada su stigle SJAJNE VESTI!

Porodica Glišić dočekala je da Lorena ojača dovoljno kako bi operacija bila uspešna, ipak lečenje mora da nastavi, a u tome joj je potrebna pomoć svih nas

Objavljeno:

Lorena Glišić (5) konačno je operisana, a kako je objavila njena majka na Fejsbuku, hirurg je zadovoljan ishodom. Ova devojčica bori se sa teškim dijagnozama, a roditelje je dodato slomilo kada su im lekari rekli da bi trebalo da je daju na usvajanje.

- Želim da sa vama podelim lepe vesti, naša Lorena je operisana, konačno smo stigli do rusa u Ćupriji. Hirurg je zadovoljan kako je sve prošlo. Hvala svima koji su uz nas i koji nam daju vetar u leđa jer bez vaše podrške ne bismo mogli mnogo toga da uradimo i zato vas u to ime molim kao majka da i dalje budete uz nas. Ovo je njena šesta operacija u životu, a ima samo 5 godina. Trebaće joj još. Ukoliko je neko u mogućnosti neka postavi neku licitaciju, uplati neku porukicu u znak podrške, svaka pomoć nam je dobrodošla - napisala je majka uz fotografiju plave Lorene nakon operacije.

Podsetimo, Loreni su dijagnostifikovani hipertonus, strabizam i cerebralna paraliza, a kako je njena majka Sara ranije ispričala za Telegraf.rs, i dalje pamti strahotne reči koje je čula od doktora kod kojih je došla da traži pomoć za svoju ćerku. Umesto rešenja dobila je jezivi savet - "dajte je na usvajanje, mladi ste".

Lorena Glišić
Lorena Glišićfoto: Privatna arhiva

- Prvo su nam govorili da će sve biti dobro da je dete malo lenjo, ali ništa se nije popravljalo sve dok nismo došli do Tiršove gde nam je rečeno da je damo na usvajanje, mladi smo. Mi smo tada bili potpuno izgubljeni, jedva smo našli vrata da izađemo. Samo uzeli dete i otišli. I dalje smo u potrazi za dobrim dotorima - kaže ona.

Lorena Glišić
Lorena Glišićfoto: Privatna arhiva

Porodica Glišić dočekala je da Lorena ojača dovoljno kako bi operacija bila uspešna, ipak lečenje mora da nastavi, a u tome joj je potrebna pomoć svih nas.

Loreni možemo pomoći:

SMS porukom sadržine 118 na 3800

Dinarski račun: 160-6000001645076-84

Devizni račun: 160-6000001645747-11

IBAN: RS35160600000164574711

SWIFT: DBDBRSBG

Paypal: paypal.me/pokrenizivotsrb

Bonus video:

00:50

Marko ce trčati 1.400 kilometara kroz pustinju Maroka da pomogne lečenje petogodišnjeg Maksima

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.