DANAS JE U OVIM DELOVIMA SRBIJE MOGUĆA KIŠA: Ponesite kišobrane ZA SVAKI SLUČAJ
Kiša / Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

RHMZ

DANAS JE U OVIM DELOVIMA SRBIJE MOGUĆA KIŠA: Ponesite kišobrane ZA SVAKI SLUČAJ

Počeće da duva umeren vetar, u Vojvodini pojačan severozapadni

Objavljeno:

U Srbiji će ujutro biti sveže, po kotlinama i dolinama reka na zapadu i jugu zemlje, kratkotrajna magla, pre podne pretežno sunčano, a u toku dana prolazno umereno naoblačenje koje će uveče tek ponegde na severu usloviti slabu kratkotrajnu kišu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Počeće da duva umeren vetar, u Vojvodini pojačan severozapadni.

Najniža temperatura će se kretati od četiri stepena do 14, a najviša od 23 stepena na zapadu i severozapadu do 28 na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će nakon svežeg jutra, pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne se očekuje prolazno umereno naoblačenje bez padavina. Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 10 stepeni do 14, a najviša oko 25 stepeni.

U Srbiji će se i narednih dana zadržati suvo i stabilno vreme, samo se u četvrtak na jugozapadu Srbije očekuje pojava kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom. Jutra će biti sveža, po kotlinama ponegde i maglovita, a u toku dana će biti malo do umereno oblačno uz sunčane intervale i dnevnu temperaturu do kraja sedmice od 23 do 26 stepeni, dok će početkom naredne sedmice biti malo toplije.

Biometeorološka prognoza za sredu, 4. oktobar 2023:

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa visokim krvnim pritiskom i astmatičarima. Mogući su glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.