ĐORĐE JE SINOĆ POSTAO HEROJ RADNIČKE KLASE: Osvojio 620.000 u Poteri, tragač SKOČIO OD UZBUĐENJA (FOTO)
Đorđe Jović u Poteri, Foto: PRINTSCREEN RTS

SVAKA ČAST

ĐORĐE JE SINOĆ POSTAO HEROJ RADNIČKE KLASE: Osvojio 620.000 u Poteri, tragač SKOČIO OD UZBUĐENJA (FOTO)

Đorđe ima 50 godina i dolazi iz Zrenjanina i radi kao knjižar

Objavljeno:

Sinoćni pobednik kviza "Potera", Đorđe Jović, oduševio je gledaoce, voditelja Jovana Memedović, ali i samog tragača Milana Bukvića, koji je nakon završnice momentalno ustao, aplaudirao i srdačno mu čestitao.

Đorđe ima 50 godina i dolazi iz Zrenjanina i radi kao knjižar. U finalnoj poteri se našao sam i osvojio neverovatnih 620.000 dinara, a osim impozantnim znanjem, Đorđe se izdvojio i jednom rečenicom koja je oduševila i mnoge korisnike društvenih mreža.

Đorđe Jović u Poteri
Đorđe Jović u Poterifoto: PRINTSCREEN RTS

Na pitanje voditelja Jovana Memedovića da li će nakon pobede u "Poteri" postati heroj iz Zrenjanina. Đorđe se nasmejao i dao upečatljiv odgovor da će biti "heroj radničke klase".

Ovaj trenutak je uočila i zabeležila Ružica Petronijević, urednica emisije "Pusti brigu", koja se emituje na Kurir televiziji, te ga je podelila na Instagramu uz komentar:

- Jao, kakva epizoda "Potere"! Jedan takmičar pobedio, cela ekipa mu aplaudirala. Pitaju ga da li je postao heroj, a on odgovara: "Heroj radničke klase iz Zrenjanina" - napisala je bivša voditeljka i podelila na Instagram storiju.

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.