FANTASTIČNA TROJKA "ODUVALA" MILICU TRAGAČICU: Osvojili više od MILION DINARA, potez na KRAJU KVIZA je za PAMĆENJE!
Milica Jokanović, Foto: RTS / SCREENSHOT

svaka čast!

FANTASTIČNA TROJKA "ODUVALA" MILICU TRAGAČICU: Osvojili više od MILION DINARA, potez na KRAJU KVIZA je za PAMĆENJE!

Da završnica ne bude gusta, pobrinula se jaka trojka zadavši Milici težak zadatak od čak 20 koraka prednosti

Objavljeno:

Na samom startu jedanaeste sezone kviza "Potera" takmičari su odneli vrednu nagradu od 1.160.000 dinara. U samoj završnici Relja Aleksić, Marija Jovanović i Pavle Anđelković postavili su ogromnu prednost, koju tragačica Milica Jokanović nije mogla da stigne, i kući otišli sa milionskim dobitkom.

Na samom početku epizode, 45-godišnji pravnik iz Novog Sada, Relja Aleksić, prvi je izašao na megdan fenomenalnoj Milici, kako je i priželjkivao. Sigurnim korakom i znanjem stigao je u prvoj igri do iznosa od 90.000 dinara. Milica je bila dobro raspoložena i ponudila prvom takmičaru kao višu sumu 600.000, što je on hrabro i prihvatio, a isto tako i osvojio napunivši zajedničku kasu i inspirišući svoje saigrače.

Nakon Relje, na scenu je stupila Marija Jovanović iz Užica kojoj je ovo bilo prvo učešće u nekom kvizu.

Takmičari kviza Potera
Takmičari kviza Poterafoto: RTS / SCREENSHOT

Profesorka italijanskog jezika, dobro se snašla u prvoj igri osvojivši 75.000 dinara, a potom oduševila sve u studiju prihvativši višu sumu. Iz borbe sa Milicom Marija je izašla kao pobednik i uvećala iznos u zajedničkoj kasi za pola miliona dinara.

Trećem takmičaru kviza Potera, dvadesetogodišnjem Pavlu Anđelkoviću iz Niša takođe se ispunila želja da se nađe nasuprot princeze od znanja. Pavle se odlučio da zadrži sumu od 60.000 koju je osvojio u prvoj igri i istu kao svoj doprinos dodao sumi koju su prethodno osvojili Relja i Marija.

Potera
Poterafoto: RTS / SCREENSHOT

Poslednji je na podijum izašao Stevan Gajak iz Beograda, master turizmolog, koji je iz prve igre izašao „teži“ za 60.000 dinara, ali potom, uprkos hrabrosti da se odluči za višu ponuđenu sumu, nije uspeo da pobegne tragačici, te se nije našao rame uz rame sa ostalim takmičarima u finalnoj poteri.

Da završnica ne bude gusta, pobrinula se jaka trojka zadavši Milici težak zadatak od čak 20 koraka prednosti. Iako je kroz prethodne sezone kviza Milica briljirala i stizala čak i najduže nizove, izgleda da nije bio njen dan, pa su tako takmičari iskoristili priliku da je vrate „korak unazad“ onda kada je trebalo i time je potpuno dekoncentrišu. To je rezultiralo ubedljivom pobedom 20:9 i osmehom na licima takmičara, dok ih je Milica viteški ispratila aplauzom.

"Pogrešio sam, mislio sam da će biti neizvesnije", rekao je Memedović i čestitao takmičarima na izvanrednoj pobedi.

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.