JOŠ DINAMIČNIJE DEBATE I ODGOVORI NA MNOGA PITANJA I KONTROVERZE! Pratite Usijanje radnim danima od 19.55 časova
Usijanje, Foto: Promo

KURIR TV

JOŠ DINAMIČNIJE DEBATE I ODGOVORI NA MNOGA PITANJA I KONTROVERZE! Pratite Usijanje radnim danima od 19.55 časova

I ove jeseni, radnim danima u 19.55 časova na Kurir televiziji, analiziraće se događaji, suočavati stavovi i voditi debate

Objavljeno:

Gledaoci iz sezone u sezonu biraju Kurir televiziju kao izvor najbržih i najtačnijih vesti, a jedna od informativnih emisija koja im omogućava da se detaljnije informišu o temi dana je "Usijanje".

Ova društveno-politička emisija na programu je svakog radnog dana od 19.55 časova, a i u novoj sezoni zadržava svoj prepoznatljiv imidž.

O vestima koje su obeležila prethodne sate istog dana govoriće, kao i do sada, eminentni gosti, pravovremeno, na temeljan i studiozan način. Odgovoriće se na sva pitanja i kontroverze, a sagovornici će predstaviti različite poglede na aktuelnu temu.

1 / 2 Foto: Promo

Urednice i voditeljke emisije "Usijanje", Silvija Slamnig i Jelena Pejović, najavljuju još jače debate jer će u novoj sezoni moći da ugoste i po tri gosta. Pored toga, očekuju nas posebna vizuelna poboljšanja zahvaljujući redizajniranom studiju.

Usijanje
foto: Promo

I ove jeseni, radnim danima u 19.55 časova na Kurir televiziji, analiziraće se događaji, suočavati stavovi i voditi debate. Urednice i voditeljke emisije "Usijanje" učiniće sve da sa svojim gostima odgovore na svaku temu!

Pratite emisiju "Usijanje" radnim danima u 19.55 samo na Kurir televiziji!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.