KONAČNO DOBRE VESTI NAKON TEŠKE NESREĆE U GRČKOJ! Povređeni Srbi se VRAĆAJU KUĆI, biće sa svojim NAJMILIJIMA
Nesreća u Grčkoj, Foto: RINA

saopšteno

KONAČNO DOBRE VESTI NAKON TEŠKE NESREĆE U GRČKOJ! Povređeni Srbi se VRAĆAJU KUĆI, biće sa svojim NAJMILIJIMA

Radmilo Belić koji je u proteklim danima informisao javnost o stanju Srba objavio je da se oni koji su povređeni u nesreći u Grčkoj konačno vraćaju svojim kućama

Objavljeno:

Gotovo svi građani Srbije koji su povređeni u udesu autobusa i putničkog automobila, vraćaju se kućama, dok poslednji povređeni pacijent ostaje na bolničkom lečanju, saopšteno je u grupi Grčka Info.

Kako dodaju, i taj jedan preostali pacijent ima zakazane poslednje preglede za sutra, posle čega bi njegov povratak u Srbiju takođe bio moguć.

"Dragi prijatelji, u toku noći svi naši sugrađani koji su povređeni u udesu se vraćaju kući iz bolnice u Kilkisu. Ostaje samo još jedan pacijent u Ipokratiou u Solunu koji za sutra ima poslednje preglede i očekuje se da ukoliko sve bude prema očekivanjima da u ponedeljak bude pušten da ide kući. Tako da ćemo ako da Bog u ponedeljak moći da kažemo da su svi sa svojim najmilijima. Iskreno se nadam da više neću obljavljivati postove ove sadržine, već da ćete od mene ponovo čitiati o nepoznatoj Grčkoj i o Jonskim tirkiznim bojama. Sve vas pozdravljam iz Solua", stoji u objavi Radmila Belića, koji je u proteklim danima informisao javnost o stanju povređenih Srba.

Podsetimo, nesreća se dogodila 10. septembra na 521. kilometru auto-puta Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, na putu za Stavros. U nesreći su poginula četiri putnika iz automobila grčkih registarskih tablica.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Automobil je prešao u suprotnu traku i udario ua autobus. Svi poginuli bili su u automobilu. U nesreći je sa puta sleteo još jedan automobil, srpskih tablica, u kom su bili majka i dete, ali oni, na sreću, nisu povređeni.

Od 78 osoba u autobusu, povređeno je njih 40.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.