"U BOLNICI SAM U SOLUNU": Oglasila se putnica iz srpskog autobusa koji je juče učestvovao u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI
Udes u Grčkoj, Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

stravičan sudar

"U BOLNICI SAM U SOLUNU": Oglasila se putnica iz srpskog autobusa koji je juče učestvovao u SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

Jedna od povređenih putnica koja se nalazi u bolnici Solunu oglasila se putem Fejsbuka na grupi Grčka Info

Objavljeno:

Juče je tokom ranih jutarnjih sati na putu od graničnog prelaza Evzoni ka Solun, u opštini Pajonija Kilkis, došlo je do jezive saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe.

U pitanju su osobe koje su bile u automobilu. U nesreći je učestvovao i autobus sa srpskim turistima ui kojem se nalazilo 78 putnika, od kojih je 53 povređeno, a njih 15 zadržano na lečenju.

Vlasnik turističke agencije iz Niša "Skaj end San" sa kojom su turisti iz Srbije putovali, Bojan Milosavljević, rekao je ranije da je u bolnici u Solunu zadržano 15 putnika, dok su neki otpušteni.

Zadržani su putnici koji imaju prelome i oni kojima su potrebne dalje analize. Za sada nema teže povređenih ili ugroženih, koliko imam informacije. Jedan putnik je odlučio da iz Soluna krene sa predstavnicom iz bolnice do Kilkisa gde se nalazi najveći broj putnika", rekao je Milisavljević nedavno za medije.

Jedna od povređenih putnica koja se nalazi u bolnici Solunu oglasila se putem Fejsbuka na grupi Grčka Info kako bi dobila informacije o tome šta će i kako biti sa prtljagom njene porodice.

"U bolnici sam u Solunu. Juče sam bila u autobusu koji je doživeo udes. Ja sam na hirurgiji,deca i muž na dečjem odeljenju.Nismo u kontaktu,ispraznio im se telefon. Mužu je potreban lek Reagila 1,5 mg, koji je ostao u koferu u autobusu. Da li neko ima informaciju kako ćemo do prtljaga i šta dalje?", pitala je ona u pomenutoj grupi.

Objava na grupi Grčka Info
Objava na grupi Grčka Infofoto: Printscreen/Facebook/Grčka Info

Ubrzo nakon objave su joj ljudi nudili da će joj doneti lek, dok su ostali poželeli brz oporavak, a onda se i ona oglasila desetak minuta nakon objave sa informacijom da je uspela rešiti problem.

Mnogi su spomenuli Radmila Balića koji je juče na istoj grupi ponudio pomoć svim porodicama koje su bile u autobusu koji je učestvovao u nesreći i koji su povređeni.

Objava Radmila Belića
Objava Radmila Belićafoto: Printscreen/Facebook/Grčka Info

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.