BOŠKO OBRADOVIĆ GOST CRVENOG KARTONA: Sa Basarom o aktuelnim dešavanjima u Srbiji i regionu
Foto: Promo

GLEDAJTE

BOŠKO OBRADOVIĆ GOST CRVENOG KARTONA: Sa Basarom o aktuelnim dešavanjima u Srbiji i regionu

U zanimljjivom razgovoru sa Basarom otvorene su mnoge teme

Objavljeno:

Večerašnji gost emisije “Crveni karton” koja se emituje na Kurir televiziji subotom u 19.15 časova je Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri.

U zanimljjivom razgovoru sa Basarom otvorene su mnoge teme, te je Obradović otvoreno govorio o svom predlogu za savez pravoslavnih zemalja i objasnio zašto smatra da je pravoslavlje faktor bilo kakve kohezije. Dotakao se i velikih ambicija Albanije i otkrio da li su moćne koliko i velike, pričao je o odnosima Srbije sa zemljama u regionu, o bombardovanju i čitavom nizu događaja koji su tome doprineli, a bilo je reči i o pravoslavlju i tradiciji.

Govorilo se o mnogim aktuelnim temama u Srbiji, regionu i inostranstvu te nema sumnje da vas očekuje još jedan zanimljiv razgovor večeras na Kurir televiziji.

Autor i voditelj emisije je pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara, koji u svom prepoznatljivom maniru vodi razgovore o važnim društveno-političkim temama i pokušava da odgovori na večna srpska pitanja koja naziva “neuralgičnim tačkama naše istorije i kulture.”

Ne propustite novu epizodu Basarine emisije “Crveni karton” večeras u 19.15 časova! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.