RHMZ NAJAVIO NOVE VREMENSKE PRILIKE: Jak VETAR i KIŠA se očekuju u ovim DELOVIMA ZEMLJE
Foto: Stefan Stojanović

vreme u srbiji

RHMZ NAJAVIO NOVE VREMENSKE PRILIKE: Jak VETAR i KIŠA se očekuju u ovim DELOVIMA ZEMLJE

U planinskim predelima južne Srbije, posebno na jugoistoku, očekuje se jak severni i severoistočni vetar

Objavljeno:

Vremenska prognoza za Srbiju tokom večeri i noći donosi različite uslove u različitim delovima zemlje. U Vojvodini se očekuje delimično vedro i suvo vreme, dok će u ostalim krajevima biti umereno do potpuno oblačno, uz povremene padavine.

U planinskim predelima južne Srbije, posebno na jugoistoku, očekuje se jak severni i severoistočni vetar, što može usložiti uslove na putevima i povećati osećaj hladnoće.

- U toku večeri i noći u Vojvodini delimično vedro i suvo, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom. U planinskim predelima južne Srbije će duvati jak severni i severoistočni vetar. - piše RHMZ.

vetar, Kiša, Nevreme
foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

Vozačima se savetuje oprez prilikom vožnje u ovim uslovima.

Vreme narednih dana

Na severu Srbije u utorak sunčano. U ostalim delovima Srbije očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmkljavinom. Posle podne očekuje se prestanak padavina, prema večeri i razvedravanje. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar, na jugu pojačan. Jutarnja temperatura od 14 do 18°C, maksimalna dnmevna od 24 do 28°C.

U Beogradu u utorak sunčano i toplije, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren severoistočni vetar. Jutarnja temperatura 15°C, maksimalna dnevna 27°C.

U Srbiji narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće od 25 do 30°C. U Beogradu narednih dana sunčano, a prema kraju sedmice i sve toplije. Maksimalna temperatura biće do 28°C.

Bonus video: NOVINARKA KURIRA NA ROMSKOJ SVADBI: Jedina greška je što sam obula štikle! Nisu pojeli ni 10% hrane: ŠOK, evo gde je višak završio

01:25

NOVINARKA KURIRA NA ROMSKOJ SVADBI: Jedina greška je što sam obula štikle! Nisu pojeli ni 10% hrane: ŠOK, evo gde je višak završio

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.