SVE PRŠTALO OD LUKSUZA NA ROMSKOJ SVADBI U PANČEVU: Torta kao KUĆA, a tek kad vidite cenu... (VIDEO)
Romska svadba, Foto: Printscreen/Facebook/Zdravopancevo

AU!

SVE PRŠTALO OD LUKSUZA NA ROMSKOJ SVADBI U PANČEVU: Torta kao KUĆA, a tek kad vidite cenu... (VIDEO)

Porodice mladenaca uložile su ogroman novac za gala svadbu

Objavljeno:

Romske svadbe važe za megalomanska slavlja na kojima se svi uvek dobro provedu. Ovakva veselja su specifične zbog raznih običaja koji se poštuju, a osim toga Romi važe za veseljake koji ne štede za tako veliki dan. Jedna takva svadba upriličena je juče na pančevačkom keju ispod ogromnog šatora.

Porodice mladenaca uložile su ogroman novac za gala svadbu, na kojem je bilo oko 1.500 gostiju. Mnogobrojne zvanice su zabavljali poznata imena sa estrade, a na bakšišu se nije štedelo. Mlada je nosila krunu na glavi i bila je okićena gomilom zlata.

Nije se štedelo ni na dekoraciji, a prisutni su ostali u neverici kada je osoblje iznelo džinovsku tortu od 7 spratova, koja je bila teška oko 140 kilograma. Za njeno postavljanje bio je potreban ceo tim ljudi i nešto više od sat vremena.

Ako se uzme u obzir da kilogram mladenačke torte košta oko 1.600 dinara, ispada da je torta koštala oko 235.000 dinara. što je nešto više od 2.000 evra, bez dekoracije. Kako su mnogi mediji preneli, ovo je jedna od najvećih torti koja je napravljena za neko slavlje na našim prostorima.

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.