ROMSKA SVADBA ZBOG KOJE ĆE VAM PASTI VILICA: Romkinja bacila KLETVU i napravila opšti HAOS, sve se završilo FATALNO
Romska svadba, Foto: PrintScreen/ YouTube/ tlc uk

haos

ROMSKA SVADBA ZBOG KOJE ĆE VAM PASTI VILICA: Romkinja bacila KLETVU i napravila opšti HAOS, sve se završilo FATALNO

Osim u zemljama Evrope u kojima ima dosta pripadnika ove manjine, na romske svadbe može se naići i preko okeana

Objavljeno:

Romske svadbe, pogotovo one preko, u Nemačkoj ili Austriji su događaj koji čitave familije sa ushićenjem jedva čekaju, a nije nepoznato da spadaju među bogatijim. Na njima ne manjka gostiju, muzike i poznatih pevača, kao ni skupocenih poklona, ali i novčanica koje "lete" na sve strane.

Osim u zemljama Evrope u kojima ima dosta pripadnika ove manjine, na romske svadbe može se naići i preko okeana, tačnije u SAD. Serijal "Moja velika romska svadba" (My Big Fat Gypsy Wedding), koji redovno prikaziju nesvakidašnje običaje mladih Roma, ovoga puta je iznedrila još jednu zanimljivu svadbu, tačnije dve.

Na početku duple romske svadbe dve rođake Stefani (19) i Amber-Lin (22), sve je izgledalo savršeno. Čuveno "da" dve dalje sestre izgovorile su na pred matičarem na obali reke. Ubrzo zatim je usledila i nešto intimnija i vesela proslava u obližnjem restoranu, ali ne zadugo. Sve je pošlo naopako onog trenutka kada je bivša devojka sadašnjeg muža Amber-Lin, Dastina, ali ujedno i mladina rođaka, odlučila da baci kletvu na mladence i uništi svadbu.

Na proslavi se ubrzo pojavio bivši muž Amber-Lin koji je želeo da se pomiri sa njom. Situacija je došla do usijanja, a malo je falilo da nastane i tuča. Iako su rođaci uspeli sa proslave da izbace mladinog bivšeg muža, sadašnjem mladoženju su sve "lađe potonule". Dodatni šlag na tortu bile su glasine da se mlada tajno viđala sa njenim bivšim mužem.

Na kraju, iako mladoženjina bivša devojka otkrila istinu i priznala da je sve njena krivica, mlada nije htela ni da čuje, sukob je bio neizbežan, kao i policija. Bivša devojka je dobila ono što je i želela, Dastina, a od duple svadba, ostala je samo jedna.

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.