SRPKINJE SU ODLEPILE ZA GRČKIM PRODAVCEM KROFNI: A sada morate da ČUJETE šta je rekao o NAMA, nije mogao da...
Krofne, Foto: Facebook/Grckainfo/Silvana Kojić Popović

prelepo

SRPKINJE SU ODLEPILE ZA GRČKIM PRODAVCEM KROFNI: A sada morate da ČUJETE šta je rekao o NAMA, nije mogao da...

Katerini plaže su pune prodavaca krofna i krofnica, ali nijedna osoba nije tako ljubazna nasmejana kao ovaj prodavac

Objavljeno: 21:24h

Prva asocijacija na more i plažu svakako su i krofne koje prodavci često nude turistima. Ipak, ovoga leta, Srpkinje su ostale oduševljene harizmom i izgledom jednog grčkog prodavca ove poslastice. Silvana Kojić Popović je letovala u Paraliji, te je na društvenoj mreži Fejsbuk podelila svoje prijatno iskustvo s prodavcem krofni, koji je, kako ona tvrdi najljubazniji od svih.

- Bila sam u Grčkoj na odmoru tačnije u Paraliji - započinje priču za Telegraf.rs Silvana Kojić Popović.

Kako kaže, Katerini plaže su pune prodavaca krofna i krofnica, ali nijedna osoba nije tako ljubazna nasmejana kao ovaj gospodin.

- Krofne su mu tako sveže i ukusne. Pored tog gospodina šeta njegova zanosna žena, tako da muškarci kupuju zbog njegove ženice, a žene zbog samog prodavca - ističe ona za Telegraf.

Plaža
Plažafoto: Printscreen/Youtube/ Varied Perspective Technologies, LLC

Ipak, oduševljenje Srba stiglo je i do popularnog Grka Pavlidisa. Kako objašnjava za Telegraf portal, nije mogao da ostane ravnodušan na hvalospeve koje svakodnevno dobija, a kaže da ista osećanja gaji prema našim građanima.

- Ne mogu da opišem koliko sam srećan što me ljudi prepoznaju. Svi Srbi su toliko divni i fini, zadovoljstvo mi je da radim u njihovom društvu i nudim im krofne. Vi ste naša braća, a moja žena i ja se osećamo prelepo što imamo vaše poverenje. Svakog dana se trudimo da podarimo osmeh i pozitivno raspoloženje i nadamo se da u tome uspevamo - rekao je popularni prodavac iz Paralije za Telegraf.

Plaža
Plažafoto: Printscreen/Youtube/Alex Galiano

Kako kaže za Telegraf, srećan je što naši turisti misle da su on i njegova žena "najlepši par na plaži", ali misli da je osmeh i lepa reč mnogo bitnija od fizičkog izgleda.

Iako Pavlidisove krofne svojim izgledom turistima otvaraju apetit, čini se da je njihov glavni sastojak ljubav. Naši sugrađani kažu nam da i od poslastice više vole njegovo društvo i da nikada nisu upoznali pozitivnijeg čoveka, te su ga već mnogi pozvali da bude njihov gost u Beogradu.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.