"KO IMA VEĆE S**E I USTA": Srbin otišao u MAKARSKU na more, pa izazvao HAOS NA MREŽAMA - Čega da se plašim? FOTO
Foto: Beta/Jure Divić

DRAMA

"KO IMA VEĆE S**E I USTA": Srbin otišao u MAKARSKU na more, pa izazvao HAOS NA MREŽAMA - Čega da se plašim? FOTO

Dr Radiolog kako se potpisuje na ovoj mreži, objavio je niz fotografija iz lokala i sa plaža u Makarskoj

Objavljeno: 17:27h

Ispovest mladića iz Srbije koji je odlučio da ove godine provede godišnji odmor na hrvatskom delu Jadrana podiglo je veliku prašinu na društvenoj mreži Tviter. Naime, u dužem nizu, on je opisao svoje iskustvo sa letovanja, a ono što je izazvalo najviše pažnje jesu cene.

Dr Radiolog kako se potpisuje na ovoj mreži, objavio je niz fotografija iz lokala i sa plaža u Makarskoj, te je naveo kako je za sada, sve što je video u domenu cena iz Beograda, kao i da za razliku od nekih letovališta gde Srbi rado borave leti, na tom mestu i dalje nema privatnih plaža.

Takođe, naveo je i da nije imao nikakvih problema što je Srbin.

"Prvi put letujem u Makarskoj, Hrvatska. Milion ljudi mi je reklo 'de ćeš tamo preskupo je, pazi šta pričaš i ostale budalaštine... Kad ono ide niz..", započeo je on svoje viđenje hrvatskog primorja.

Nema privatnih plaža

U daljem tekstu je nastavio sa opisima.

"Spoj svih mora na kojima ste ikada bili. Ta boja, opuštenost, naslikani borovi, ma nestvarno i potrebno da se vidi. Rivijera podseća na Crnu Goru ali nigde privatnih plaža sa suncobranima do vode. Ne! Peškir i možeš gde hoćeš i kako hoćeš. Vodu nikad nisam video čistiju.

Ne znam šta je ovde skupo kad su cene iste kao i u Beogradu. Za mene je to sramota i stid. Pre neki dan sam ispod tornja na Avali platio račun za 3 osobe 6.000 dinara. Po piće i jelo i jedna šopska od 450din!?

Cene u marketima iste kao u Beogradu

Cene u marketu pored apartmana iste kao kod nas. Nestvarno u kakvoj zabludi godinama živimo. Kažite mi da ove cene nisu iste kao i u običnom restoranu na Adi.

Druga stvar, niko nikoga ne šljivi pet posto. Od čega da se čuvam? Od zla nastalog dok još nisam ni progledao i koje se budalama prenosi već 30 godina zarad ne znam kog cilja. Ma ćao bre. Stranaca ne znam odakle sve nema. Zabole ih ko se kako obukao, ko ima veće s**e i usta. Bukvalno raj. Ovo je tek prvi dan i utisci su neverovatni", napisao je on.

Prema računu koji je podelio, njega je obrok, po svemu sudeći, za četiri osobe, sa pićem koštao 65 evra.

Bonus video: NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.