"AKO KISELI KUPUS NE ZAMIRIŠE U GRČKOJ KAO DA...": Dejan SA PORODICOM sve POMNO PRATI, čak su i ZAKLJUČILI 1 STVAR
Grčka, Foto: Profimedia

iskustvo

"AKO KISELI KUPUS NE ZAMIRIŠE U GRČKOJ KAO DA...": Dejan SA PORODICOM sve POMNO PRATI, čak su i ZAKLJUČILI 1 STVAR

Sada je ponovio je istu stvar i unutar Fejsbuk grupe "Grčka uživo" opisao kako je izgledao jedan dan na moru

Objavljeno: 17:31h

Kako izgleda jedan dan letovanja sa zahtevnom suprugom i još zahtevnijom decom, najbolje je opisao Dejan Senji, čovek koji i ove, kao i prošle godine, "vodi" u objavljivanju zanimljivih dešavanja njega i njegove porodice sa letovanja u Grčkoj.

Dejanove priče o zgodama i nezgodama tokom letovanja postale su pravi klasik za porodična letovanja koja se svako malo ponovo dele na društvenim mrežama. Sada je ponovio je istu stvar i unutar Fejsbuk grupe "Grčka uživo" opisao kako je izgledao jedan dan na moru, u mestu u kom se samo u ulici gde se nalazi njihov apartman nalaze 35 automobila sa srpskim tablicama.

"Iz nekih nepoznatih razloga gospođa uživa u poseti Grčkoj prodavnici Džambo. Tako da je jučerašnji dan posvećen tome.

Da rezimiramo, pokušaj broj 23 odlaska na Saharu je propao, ali je ovogodišnji pokušaj broj 1 odlaska u Džambo bio potpuno uspešan. Nakon što su nas i bukvalno isterali iz prodavnice u 21:10h (radno vreme do 21h), otišli smo do centra i pocepali po giros.

"Karl Luis mi nije ravan"

Ove godine obaram sve moguće rekorde. Krofne sam jeo 10 od 12 dana, koliko smo na moru. A giros pobednik, 11 od 12 dana. Što se mene tiče to je to. Karl Luis mi nije ravan po rekordima. Elem, Sahara preplanirana za sutra. Pokušaj broj 24.

Na plaži voda još toplija, a talasa još manje. Upoznali smo neke fine ljude iz Vršca i dogovorili neimarski poduhvat na plaži za sutra. Milutin Mrkonjić će biti ponosan na nas.

Inače, jučerašnji dan je bio savršen. Dok se gospođa i ja nismo posvađali i prestali da razgovaramo. Pošto naizmenično vodimo mlađe dete u WC, bila su potrebna dva njena s***ja da ponovo propričamo. Tako se kod nas rešavaju međubračni problemi.

Bugarska, Letovanje, Sunčani breg
foto: Travel Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Elem od jutros smo opet okasnili na plažu. Drugi dan kako gospođa i ja poranimo da bi popili kafu na plaži u miru i tišini i drugi dan kako okasnimo na plažu posle toga decu da odvedemo. Mi smo bili oba dana već u 08h tamo. A danas voda toliko prljava da nije bila ni vredna kupanja. Jedva 1h da smo se zadržali i trk nazad. Za ove dušebrižnike koji će reći da je to najbolje vreme za kupanje, postoje medicinski razlozi zbog kojih izbegavamo Boga Sunca kada je najjači. Naši prijatelji znaju.

Uglavnom, juče smo se na plaži zaljubili u jednog ružičastog flamingosa i poželeli da i njega uvrstimo u naš zoološki vrt dušeka. Posle kratkog ubeđivanja i pretnji da će kompletan zoološki vrt biti pušten u Egejsko more, odustali smo. Ali sam zauzvrat ipak morao da naduvam ražu, tako da je kompenzacija postojala. Dok je mlađa pravila sladoled u pesku, ja sam uživao u čarima prljave vode.

Za ručak sarma

Nakon kraćeg ubeđivanja sa gospođom da mi se čini da me lično Ra mazi, odlučili smo se na povratak u klimatizovani apartman. Za ručak sarma. Ako kiseli kupus ne zamiriše u Grčkoj, kao da turisti iz Srbije nisu ni bili. A kako se svaka od porodica plaši da se to može desiti, svi nosimo sarmu sa sobom. To vam garantujem, jer smo je osetili još od prvog dana. A onda je starija ćerka odlučila da izbroji koliko ima naših tablica i nakon izbrojanih 35 automobila samo u našoj ulici, zaključili smo da je sarma sigurno spremana barem jednom dnevno u komšiluku.

Što se tiče onog neimarskog poduhvata, Milutin bi zaista bio ponosan na nas. Nit su se pojavili Vrščani, a bogami ni mi. Rekoh već da smo okasnili. Kao kad Milutin dođe u neplanirani obilazak i nikoga ne zatekne. Tako i mi.

Zakintos, Letovanje
foto: Privatna arhiva/T.Đ.

Ah da, Sahara, pokušaj broj 24. Plaža ko plaža. Puno peska je***te. I sve neki fensi kafići. Može to i bolje.

Zezam se. Bilo je top. Talasi, pesak, plićak, školjke i naravno muzika. Usluga na nivou. Koliko platite, toliko dobijete. Moja gospođa je čekala 7 godina na Saharu. Kaže da je vredelo. Za ove što se pitaju zašto toliko dugo... Zato!

P.S. Veliki pozdrav za gospodina iz Beograda sa BMW X5 od 100 hiljada evra, što je pokušao da ga parkira na prvi red ležaljki do plaže, pa je posle plaćao 100 evra vađenje iz peska. Ako je Grk uopšte uspeo da ga izvadi", stoji u njegovoj opširnoj objavi koja je nasmejala mnoge.

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.