"TOBOGAN JESTE ZA PENZIJU, ALI DA BUDEMO POŠTENI": Oglasio se vlasnik bazena u Paraćinu na kom su se povredila deca
Bazen u Paraćinu, Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Facebook

EPILOG?

"TOBOGAN JESTE ZA PENZIJU, ALI DA BUDEMO POŠTENI": Oglasio se vlasnik bazena u Paraćinu na kom su se povredila deca

Stanojević je Portalu 035 dostavio i fotografiju sa banerom gde piše da se na tobogan ulazi na sopstvenu odgovornost

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, kako su potvrdili mnogi roditelji, na bazenu u Paraćinu povređena su deca. Sada je na njihove optužbe odgovorio i vlasnik bazena koji kaže da se izvinjava deci koja su doživela neprijatnost, ali i smatra da su imali mnogo više lepih trenutaka, preneo je Portal 035.

- Tobogan na bazenima jeste za penziju i biće zatvoren do kraja ovo sezone, a već iduće godine Paraćinci i na stotine korisnika bazena iz drugih gradova dobiće nove tobogane - rekao je za Portal 035 vlasnik bazena i dodao:

- Kao što može da se vidi bazeni su već ove sezone dosta ulepšani i osavremenjeni na zadovoljstvo brojnih gostiju, što pokazuje i ovogodišnja posećenost gde pre ovog incidenta nikakvih problema nije bilo. Što se tiče slučaja o kome se pisalo ja se slažem sa primedbom za tobogan i razumem da su roditelji revoltirani zbog ogrebotina ili sta se već desilo deci, i ja se izvinjivam svakom detetu koje je doživelo neku neprijatnost na bazenu, ali ako ćemo da budemo pošteni deca Paraćina su unazad doživljavali mnogo više lepih trenutaka nego ružnih u ovom objektu, gde 99 posto naših gostiju nosi samo lepe uspomene - naglašava.

Paraćin
foto: Privatna arhiva

Vlasnik na kraju dodaje da na bazenima nisu poskupele usluge kao da i da je na početku letnje sezone organizovao akciju gde je podeljeno 3.600 vaučera deci Paraćina, za ulaz, besplatnu hranu i piće, što po njegovim rečima potvrđuje činjenicu da se menedžment bazena domaćinski odnosi prema svim svojim posetiocima.

Stanojević je Portalu 035 dostavio i fotografiju sa banerom gde piše da se na tobogan ulazi na sopstvenu odgovornost.

Međutim, roditelji dece koja su povređena na bazenu su, malo je reći, besni zbog njegove izjave, a za Telegraf.rs kažu da je licemerno da neko govori da mu je žao dece, a pritom da je za te "neprijatne situacije" znao duži vremenski period.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

- Nikad ništa nije preduzeo po tom pitanju, niti bi preduzeo da se mediji nisu uključili u ceo ovaj slučaj. Sramota je da neko meša dečije rane sa poklonjenim obrocima i da mu jedina odbrana bude da je "tobogan odavno za penziju" - kazali su nam roditelji povređene dece.

Oni su pozivam nadležne iz Opštine da reaguju po hitnom postupku, te da pošalju inspekciju i provere sve, i da po potrebi kazne vlasnika.

Podsetimo, kako smo već pisali, majka Emilija Živković opisala je za Telegraf.rs svoje iskustvo sa pomenutog bazena. Kako je navela, letnji dan prekinuo je krik deteta koje je nakon spusta niz tobogan bilo celo "odrano", a tvrdi i da su mu ožiljci zagarantovani.

- Samo sam čula da je počeo da vrišti, kada sam stigla do njega imala sam šta i da vidim, bio je sav odran, stariji sin je imao lakše povrede srećom, malom će sigurno ostati ožiljci - kazala je naša sagovornica.

Bonus video:

00:55

Vlada Tomović bazeni

(Espreso/Portal 035)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.